Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 915: Bakura Kasabası

Bölüm nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 18 9.7%
  • İyi

    Kullanılan: 22 11.9%
  • Orta

    Kullanılan: 53 28.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 34 18.4%
  • Çok Kötü

    Kullanılan: 58 31.4%

  • Kullanılan toplam oy
    185
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm spoilerdaki kadar korkunç değildi bence. Zoronun neden adamları kesmediğide ortada Oda espiriyle karışık kızın gücünü göstermek istemiş hepsi bundan ibaret.
 
Wanonun en güçlü sumo güreşçisi Zoro'dan aldığı aura ile geri basıp Kiku'ya elleşmiyor. Sadece aura ile :fool: Aslannnnn :alkis:

Luffy kral haki salıyor Zoro hiç oralı değil, Tama'yı nasıl buluruz diye düşünüyor. O aldırmazlığı çok hoşuma gitti :)

Urashima'yı ya Luffy ya Zoro tokatlayacak. Aslında Zoro, Dressrosa'daki turnuvayı Luffy kendisine haber vermedi diye kızmıştı. Bu sefer de bir turnuva ortamı var ve işin ucunda altın var. Zoro Urashima'yı tokatlayasa ve altını alsa diye içimden geçirmiyor değilim. Bakalım iş Zoro'ya ya da Luffy'ye kadar gidecek mi yoksa Kiku Urashima'yı kesip işi bitirecek mi ?

Bakura kasabasından sonra yavaş yavaş merkeze doğru akacaklar gibi duruyor.

Ülkedeki hiyerarşik oluşum arc sonu yıkılır muhtemelen.

Kiku, Zoro'nun arkasına saklanıyor. Halbuki Luffy ayakta, Zoro oturuyor. Yani Luffy saklanmak için daha uygun pozisyonda. Lakin Kiku'nun yine Zoro'yu seçmesi onun daha güvenilir ve daha emin bir duruşu olduğunu gösteriyor bana göre ;):rolleyes:

Dikkatimi çeken birşey var. Arcı kadın karakterler yönlendiriyor şu ana kadar. Tama-Kiku-Tsuru. Bunlar dışında kayda değer olarak sadece Hitetsu göründü. Onun dışında ikili kadınların peşinde koşup duruyor bakalım işin sonu nereye varacak. Ama kadınların da önemli bir rolü olacak arc boyunca, belli. Bu da biraz Japon kültürünün yansıması gibi...

Kiku'ya bir parantez açayım. Urashima karşısındaki hareketleri sakin ve sıradan gibiydi. Yani sanki çok kişiyi kesmiş ya da kılıçla çok vakit geçirmiş gibi. Bence bu kız ajan gibi birşey. Tsuru bile Kiku için "kılıç kullandığını daha önce hiç görmemiştim" diyor. Tsuru ve Kiku'nun önceden tanışıklığı olduğunu düşünürsek bu biraz garip geldi bana. Aynı şekilde Urashima karşısında hiyerarşik sistem hakkındaki konuşmaları falan.. Sanki eskiden Kozuki Hanedanına bağlı biri ve onların geri gelmesini bekleyen biri gibi duruyor. Ek olarak bir güçlü bir güçsüz gibi görünmesi de tuhaf. İlginç bir kız. Birşeyler çıkacak bundan bence :sapkali:
Önceki bölümlerde söyledim Kiku'dan Puding kokusu alıyorum diye. Yüksek ihtimal denizci ya da CP-0 ajanı.
 
Geçiş bölümü filan ama bayağı beğendim bu bölümü , Zoro ve Luffy yan yana orada biri suçlanacaksa ikisi de hatalı, bence ikisinde de problem yok işte klasik kadının gücünü göstermek için falan yapılmış bir hamle .
 
Anketleri pek aklımda tutmam ama hatırladığım kadarıyla ilk defa çok kötü en fazla aldı bu bölüm anketinde. Tabii 2 hafta beklemenin ve daha önceli bölümlerin de boş olmasının etkisi var bunda.

Bölüme bende çok kötü verdim, 916. bölümde böyle olursa kalp dayanmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık