Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Manga sayfası attım Dof adamın atandığını söylüyor. Atanmış. Yani kendi isteğiyle denizci olmak olmuyor bu.

Bak güzel kardeşim.Orjinal çeviriyi buraya bırakıyorum.Burada uluslararası askeri görevlendirme neticesi ile denizci amiralliğine yükseltilmiş olduğunu söylüyor Fujitoranın.

Hadi çeviriyi boş ver.Fujitora amiral olmak istemiyorum deseydi ne yapacaklardı ? Ben sana söyleyeyim yeni birisini bulacaklardı.Mevzu bu kadar basit iken neden hala bu kadar uzattığını inan merak ediyorum.Fujitora denizci kökenli olmayan bir denizci amiralidir.Bu kadar yahu.Ne karacı olduğu ne de kendi isteği dışında gelmişliği ile bir alakası yok.
 
Bu arada Akainu’yu aşırı severim ancak mevzu vicdansız bir adam olması. Yani kendi bildiği adalet kavramı adına her şeyi yapabilir -ki yaptığı için eleştiriliyor.

Fuji ve Garp gibiler işte gerçekten “halkı” düşünerek işini yapan denizcilerdir. Garp sayesinde kim bilir kaç tane masum insanlara saldıran korsan yakalandı örneğin. Demek istediğim Akainu bunu yapmıyor değil, amaçlar farklı.

Akainu için önemli olan halk değil, devlet.

Garp veya Fujitora gibiler masum insanlar için her şeyi yapar, Akainu gibilerse devletin bekası aldı altında her şeyi yapar.

Ben halktan yanayım. Tercih sizin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık