Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] 2 Amiral'e Karşı Kazanabilecek Biri Var mı ya da Olacak mı?

Seride 2 Amirale karşı Kazanabilecek kişi var mı?

  • Gol D. Roger

    Kullanılan: 337 55.5%
  • Monkey D. Garp (Gençliği)

    Kullanılan: 205 33.8%
  • Monkey D. Dragon

    Kullanılan: 106 17.5%
  • Edward Newgate (Gençliği)

    Kullanılan: 279 46.0%
  • Monkey D. Luffy (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 288 47.4%
  • Marshall D. Teach (Serinin sonlarında)

    Kullanılan: 186 30.6%
  • Diğer (Belirtiniz)

    Kullanılan: 54 8.9%
  • Hayır yok, ama serinin sonlarına doğru olabilir

    Kullanılan: 39 6.4%
  • Hayır yok ve muhtemelen olmayacak da

    Kullanılan: 123 20.3%
  • Rocks D. Xebec

    Kullanılan: 90 14.8%

  • Kullanılan toplam oy
    607
Haaa yani diyorsun ki shanks en güçlü bu dörtlü içinde ?
Şahsen ben de öyle düşünüyorum.
En zayıf görünen kişiden korkacaksın :)
Daha doğrusu (sözüm meclisten dışarı) ''g.tü yere yakın olandan korkacaksın ''ki yonkolar içinde en kısa olan Shanks yanlış hatırlamıyorsam :D

Shanks yonko mu? Evet. Dolayısıyla en güçlü dörtlü içinde :D
 
Abiz siz ne yazdığınızın farkında mısınız ? ''Şu an 10'a yakın seri sonu 10'dan fazla. Az mı ?'' burada ki ''şuan'' şimdi ki zaman.Ryuuma nerede roger nerede ? Wb öleli 2 sene olmuş.
 
Düşüncemizin farklı olmamızın sebebi prime Wb ve yaşlı Wb arasındaki gördüğümüz farktan kaynaklanıyor bence. Ben Prime Wb'nin yaşlı halinden çok güçlü olduğunu düşünürken sen o kadar güçlü olduğunu düşünmüyorsun zandımca. Hani Wb'nin saldırı gücünün hiç düşmediğini varsaysak bile ben savunmasını aşırı eksik görüyorum. Normal karakterlerde savunma + dayanıklılık olurken Wb'de sadece dayanıklılık vardı. Ben de bu savunma olayını çok önemli görüyorum, hele ki yonkouların hepsinde (BM demir balon, Kaido ölmüyor, Shanks haki master, Teach...) bu özellik vurgulanmışken. Zaten iki amiral dediğim kişilerin hepsi de KK seviyesi olmuş ya da olacak kişiler, onun altı bence de kurtarmaz.
Savunma konusunda haklısın orda Oda biraz sıvadı. Ben genç wb’yi küçümsemem hatta roger’dan bile güçlü müydü diye düşünüyorum bazen. Sorun şu kk olmak demek kainatta kim varsa toz duman ederim düşüncesi yanlış bence. Şahsen luffy kk olduktan sonra bir amirali elinin tersiyle yenemeyecek böyle bir şey olursa seri naruto’ya dönmüş olur.
 
Son düzenleme:
Abiz siz ne yazdığınızın farkında mısınız ? ''Şu an 10'a yakın seri sonu 10'dan fazla. Az mı ?'' burada ki ''şuan'' şimdi ki zaman.Ryuuma nerede roger nerede ? Wb öleli 2 sene olmuş.
Arkadaş "şu an"ı sormamış. Amiral alabilecek kaç kişi var demiş. Ben de şu an ibaresini kullanırken halı hazırdaki isimleri yazdım. Neresini anlamadın ?
 
Yok savunmada kullanmadığı bariz zaten ama Aka'ya saldırışında net kullanmıştır.Ama olaya şurdan da bakabilirsin.Aka son roundda WB'den 2 yumruk yiyor ve WB bi anda arkasında bittiğinden o 2 yumrukta haki savunması yapamamıştır.Yonkolar arasında WB'den daha iyi saldırı gücüne sahip biri yoktur,en fazla denk olan vardır.Şimdi böyle bakınca Aka haki savunması bile yapmadan(saf dayanıklılığıyla) WB'nin 2 haki+depremli yumruğundan sağ çıkıyor.Artı olarak şöyle bir şey var.WB o 2 yumruğu motivasyonu çok yüksek(Ace'nin ölümü) bir şekilde atıyor.Zaten o saldırıda mfyi yıkması bunu belli ediyor.Yani o 2 yumruk WB'nin normal yumruklarından biraz daha güçlüdür.Aka ise bu güce sadece saf dayanıklılığıyla karşı koydu.Sence burdan bakınca yonko ve amiral arasında çok fark var diyebilir miyiz ?
İlk yumruğu Aka hazırlıksızken attı ancak havaya atıp vurduğu yumrukta Aka darbe alacağının gayet de farkındaydı ki asıl yamüldüğü darbe de oydu zaten. Hadi Wb en güçlü diyelim (Kaido saldırı olarak yaşlı Wb'den güçlü olabilir bence) yine de epi topu iki darbe vurdu. Vurduğu Aka da hiç haki savunması yapmasa dahi sapasağlam haldeydi. Dediğim gibi ben Wb yerine Bm olduğunu düşününce sonucu çok farklı görüyorum. Yani belki Wb gibi iki hamle ile Aka'yı hemen saf dışı bırakamaz ancak öyle ağır yaralar da almaz. Hani sen sağ kıllar amiralleri ancak tutar ama yenemez diyorsun ya, hah işte aynısını ben amiral-yonkou için diyorum. Tabi amiraller hasar verir ama öyle çok zorlama olayları da olmaz. Belli bir süre içinde yonkoular az hasarla amiralleri alır bence.
 
Şuan diyen sensin ben onu alıntı yapmadım.Bana ''şuan'' amiral alabilecek 10 kişi yazar mısın sorum bu sana.
Ben de diyorum ki şu an ibaresini anladığın anlamda değil daha geniş bir kapsamda yazdım. Ayrıca şu an 10 tane var demedim; 10'a yakın dedim. Gerçekten şu anı baz alıyorsak Mihawk, Dragon'la 6 eder. Amiral alma potansiyeli olarak bakıyorsak Weevil, Sabo+Shogun? Loki+sağ kollardan bazıları diyebiliriz. Gelmiş geçmiş olarak bakarsak 15 kişiyi rahatlıkla bulur seri sonu. Ne şekilde bakarsan bak sayı az değil. Daha bunun İm'i, gorosei'si de var da oralara girmiyorum şimdilik.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık