ReaperDuke Dün 00:59 da #1,571 Real 2.lig takımına yenilmiş bı takım bu kadar mı ucube olur ne istiyorlar bunlar hoca katledici takım
Real 2.lig takımına yenilmiş bı takım bu kadar mı ucube olur ne istiyorlar bunlar hoca katledici takım
Mihawk Dün 10:57 da #1,572 Acetaki dedi ki: Sakatlık meselesi tamam, bu şekilde kaçırmaya devam edersek beraberlikte gelecek Genişletmek için tıkla ... Kim sakatlandı?
Acetaki dedi ki: Sakatlık meselesi tamam, bu şekilde kaçırmaya devam edersek beraberlikte gelecek Genişletmek için tıkla ... Kim sakatlandı?
Acetaki Dün 17:28 da #1,573 Mihawk dedi ki: Kim sakatlandı? Genişletmek için tıkla ... Musaba gazi oldu malesef
Sir Crocodile Dün 20:00 da #1,574 Acetaki dedi ki: Musaba gazi oldu malesef Genişletmek için tıkla ... MR'ı çekildi bugün birşeyi yokmuş, riske edilmemek için çıkmış dün ne olur ne olmaz diye.
Acetaki dedi ki: Musaba gazi oldu malesef Genişletmek için tıkla ... MR'ı çekildi bugün birşeyi yokmuş, riske edilmemek için çıkmış dün ne olur ne olmaz diye.