İ-Man 4. bölüm öngörüş alİngilizce seride güzel gidiyor ama bölümler biraz yavaş geliyor gibi. Şu tarz bir performans bekliyoruz.

İ-Man 4. bölüm öngörüş alİngilizce seride güzel gidiyor ama bölümler biraz yavaş geliyor gibi. Şu tarz bir performans bekliyoruz.
Kaliteli bir bölüm olacağı şimdiden belli oldu.İ-Man 4. bölüm öngörüş al
![]()
Resimle beraber düşen spoileri atıyorum : Düşmanla karşılaşmadan sonra iki diyalog ve hemen flashback giriyor. İ-Man eskiden hippinin tekiymiş bambaşka biriymiş İ-Man’in nasıl imana geldiğini gösteren bir flashback izliyoruz.Roronoa Zoro ile karşılaşmış ve son panelde Zoro bandanasını takıyor.İ-Man 4. bölüm öngörüş al
![]()
Ona dikkat edeceğim bundan sonra@Montana
Karikatür bir seride (i-man) çok düzgün Türkçe konuşuyor karakterler ve hepsi tek düze hemen hemen. Mesela Z-Kuşak ile Ak-Man'in konuşması hemen hemen aynı. Bu da okurken çok robotik hissettiriyor. Ufak detaylarla da ola daha karakteristik konuşma tarzlarının olması iyi olur diye düşünüyorum.
Ellerine sağlık, yazım hayatında başarılar.
Zoro benzeri bir karakter var ama ilerde gelirResimle beraber düşen spoileri atıyorum : Düşmanla karşılaşmadan sonra iki diyalog ve hemen flashback giriyor. İ-Man eskiden hippinin tekiymiş bambaşka biriymiş İ-Man’in nasıl imana geldiğini gösteren bir flashback izliyoruz.Roronoa Zoro ile karşılaşmış ve son panelde Zoro bandanasını takıyor.![]()
Seviyorum türkçe böyle olunca amaİ-Man bölüm 4
![]()
Ona dikkat edeceğim bundan sonra
Zoro benzeri bir karakter var ama ilerde gelir