Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano Ark vs Egghead Ark

Hangisi Daha İyi?

• Kullanılan toplam oy
    35
Evet, Belki de ikisi de kötü ark diyenler çoğunlukta olacaktır ama soruyorum. Hangisi daha iyi arktı?

Wano, Başlamadan önce en heyecanla beklenen arklardan biriydi. Fakat gerek aşırı uzun olması, gerek beklentilerinin karşılanmaması, gerekse Gear 5'ten dolayı bizim forumda oldukça gömüldü Wano Arkı.

Egghead'de ise Vegapunk'ın beklediğimiz gibi çıkmaması da aynı şekilde Egghead'i sevmeyenler oldu.

Wano Arkı:

Ana Düşman Kaidoydu. Kaido güç konusunda gerçekten çok şey gösterdi fakat Karakter Geçmişini boşvermiş gibi yaptılar.
Yine oldukça tartışılan bazılarının sevdiği bazılarının sevmediği Oden karakteri ve flashbackleri vardı. Roger ve WB tayfasının geçmişlerini gördük.
Çok daha fazla önemli karakter vardı Egghead'e nazaran.
Tayfadaki çoğu kişi bire bir karşılaşma aldı ve her ne kadar oldu bittiye getirilse de dövüşler tayfamız Yonko Tayfası denilecek seviyeye geldi.
Gear 5 olayı bizim forumda çok eleştirildi, beğenilmedi ama genel kitle çok sevdi.

Egghead Arkı:
Vegapunk çoğu kişiye göre beklentiyi veremedi. Çoğu Uydu gereksizdi.
Goroseiler işlenmeye başlandı ama onlar da tehdit hissini veremediler.
Dövüşler Wano'ya göre çok daha kötüydü. Kazananı, kaybedeni net olan dövüş yoktu.
Wano'ya göre daha fazla Dış Dünya işlendi. Bu daha iyi bir şey, çünkü Egghead'in iyi yerleri genelde Dış Dünyaydı.
Vegapunk'ın konuşması biz okuyuculara neredeyse yeni bir şey açıklamadı.

Wano bu serinin en kötü değil, bildiğin kalite kaybettiği arc dır. Diğerleriyle kıyaslamayın. Arc iyidir kötüdür, ama Wano meyve salatası içindeki çürük olandır.

Wano'nun ilk perdesi baya iyiydi. Hatta belki de serideki herhangi bir arc'ın en iyi giriş kısmıdır. Sorun vadettiği hiçbir şeyi tatminkar bir şekilde bitirememesi. Rezilliklerle dolu bir arctı. Flashback kısmında bile 2 bölüm falan hariç çok sıkılmıştım. Egghead için ise tam tersi geçerli. İlk kısmı berbattı ama Lucci belirdikten sonra tam gaz bir aksiyondu. Hayvan gibi lore hakkında bilgi aldık ve Kuma flashbackleri Oden'inkine bin basardı. Egghead benim gözümde Wano'dan fersah fersah daha iyi bir arc'tı.

wano bittiğinden beri, birbirlerini sevmeyen ama çocuklarını bahane göstererek boşanmayıp her şeyi daha da berbat eden çiftlerin ilişkisine benzer bir ilişkim var one piece'le. hiçbir duygusal bağım kalmadı karakterlerle ve her şeyin daha da kötüye gittiğini düşünüyorum ama eski güzel günlerin hatırına okumaya devam ediyorum.

hangisi daha iyi? bence ikisi de kötü ama wano'nun yarattığı tahribatı yaratmadı bende egghead. bu yüzden de egghead diyorum.

Wano büyük oranda kötü ama iki üç güzel kısmı var egghead'ın varlığı ile yokluğu bir

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık