Merhabalar, uzun süredir açmayı düşündüğüm ama sürekli açmaya değmez dediğim konu ile karşınızdayım. Biraz daha iyi bir konu olması için üç konuyu tek konuda birleştirmeye karar verdim Konuya tanıtım vs. eklemedim, illa eklemem gerekiyorsa modlar uyarırsa eklerim. Konuyla ilgili üç sorum olacak. Ankette de ona göre 3 oy hakkınız var.
SORU 1: OROCHİ COOL BİR TİP OLACAK MI?
Wano'da şimdiye kadar hep birbirinden ucube tipler gördük.
Gibi...
Bunlara bakınca cool bir Orochi beklemek zorlaşıyor. Ama cool birini beklemek için de sebeplerimiz var.
1-Zoro'nun müstakbel rakibi olması.
2- Kaidou'nun daha önce gördüğümüz adamları olan Sheepshead, Jack ve Ginrummy'nin eli yüzünün düzgün olması.
3- Mom tayfasında da ilk gördüğümüz kişilerin çirkin olması. (Brulee, Cracker'in kuklası, Mom vs..)
4-Naruto'daki Orochimaru ile benzer ismi taşıması.
SORU 2: WANO ARC ÇOK UZUN SÜRECEK Mİ?
Wano Arc 909. bölümde yani bizim okuduğumuz tarihle 5 Temmuz 2018'de başladı. Aradan 2 ay geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir şey olmadı. Buna rağmen bu arc'ta diğer arclara göre işlenecek çok şey var. Sizce bu Arc çok sürer mi?
SORU 3: BU ARC CİDDEN İYİ BİR ARC MI OLACAK?
Levely'i yarıda keserek başlayan bu arc'a bir çoğumuz çok büyük beklentilerle başladık. Beklentimizde haklıydık da.
- Oda'nın Marineford'tan daha iyi olacak açıklamaları.
- Japonya'yı işleyen bir arc olduğu için Oda'nın daha bir özeneceği beklentisi.
- Arcın Zoro'yu temel alacağı beklentisi.
- Yonkou'yu işleyen bir arc olması.
- Pek çok süpernova'nın aynı yerde bulunması.
- Kaidou'nun bahsettiği büyük savaşın burada yapılacak olması vs.
Ama şu ilk çıkan 7 bölüme bakıyorum da alayı çöp bölümler. (Eski okuyucular ise One Piece'in hep böyle olduğunu, biz hızlı hızlı izlediğimiz için bunu farketmediğimizi düşünüyorlar, belki de haklıdırlar, bilemiyorum.) Sizce bu arc düzelecek mi yoksa böyle devam mı edecek?
Buyrun ankete. Soruların cevapları başta numara ile belirtilmiştir. Lütfen her soru için yalnızca bir cevabı işaretleyin.
SORU 1: OROCHİ COOL BİR TİP OLACAK MI?
Wano'da şimdiye kadar hep birbirinden ucube tipler gördük.
Gibi...
Bunlara bakınca cool bir Orochi beklemek zorlaşıyor. Ama cool birini beklemek için de sebeplerimiz var.
1-Zoro'nun müstakbel rakibi olması.
2- Kaidou'nun daha önce gördüğümüz adamları olan Sheepshead, Jack ve Ginrummy'nin eli yüzünün düzgün olması.
4-Naruto'daki Orochimaru ile benzer ismi taşıması.
SORU 2: WANO ARC ÇOK UZUN SÜRECEK Mİ?
Wano Arc 909. bölümde yani bizim okuduğumuz tarihle 5 Temmuz 2018'de başladı. Aradan 2 ay geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir şey olmadı. Buna rağmen bu arc'ta diğer arclara göre işlenecek çok şey var. Sizce bu Arc çok sürer mi?
SORU 3: BU ARC CİDDEN İYİ BİR ARC MI OLACAK?
Levely'i yarıda keserek başlayan bu arc'a bir çoğumuz çok büyük beklentilerle başladık. Beklentimizde haklıydık da.
- Oda'nın Marineford'tan daha iyi olacak açıklamaları.
- Japonya'yı işleyen bir arc olduğu için Oda'nın daha bir özeneceği beklentisi.
- Arcın Zoro'yu temel alacağı beklentisi.
- Yonkou'yu işleyen bir arc olması.
- Pek çok süpernova'nın aynı yerde bulunması.
- Kaidou'nun bahsettiği büyük savaşın burada yapılacak olması vs.
Ama şu ilk çıkan 7 bölüme bakıyorum da alayı çöp bölümler. (Eski okuyucular ise One Piece'in hep böyle olduğunu, biz hızlı hızlı izlediğimiz için bunu farketmediğimizi düşünüyorlar, belki de haklıdırlar, bilemiyorum.) Sizce bu arc düzelecek mi yoksa böyle devam mı edecek?
Buyrun ankete. Soruların cevapları başta numara ile belirtilmiştir. Lütfen her soru için yalnızca bir cevabı işaretleyin.