Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Usopp'un seri sonu geleceği seviye

Usopp'un seri sonu geleceği seviye ne olur?

• Kullanılan toplam oy
    44
Usopp'un popülerliğini de göze aldığımızda usopp'a ait bir seviye başlığının olmamasını doğru bulmadım. Bu yüzden bu yalancı çoban için bir konu açmak istedim. Kendi düşüncem koramiral seviyesi maksimum potansiyeli/elemanın tayfada görevi zaten bard-hikaye anlatmak.

Usopp ne Yasopp kadar yıkım gücüne sahip ne de Van Augur kadar akıllı…Van Augur’un meyvesi bir kere Usopp için çok büyük bir handikap. Düşünsenize tam hedefi tutturmuşsunuz, elemanın biri sizi hoppp aniden başka bir yere ışınlıyor. Bu şartlar altında Usopp, Van Augur’a attığı hiçbir şeyi isabet ettiremez. Çünkü Usopp ne zaman Van Augur’a ateş edecek olsa adam Usopp’u aniden başka bir noktaya ışınlayacak ve hedef saptıracak.

Bana göre Usopp gözlem hakisini hedefleri kitleyebilmek için kullanacak. Yani Usopp tutturduğu hedef başka bir noktaya gitse bile veya kendisi başka bir noktaya gitse bile hedeflediği şeyi her koşulda vurabilecek. Bu biraz akıllı füze gibi bir şey. Yani gözlem hakisiyle hedef kitleyecek ve kitlendiği hedef ne yaparsa yapsın Usopp’un attığı kurşundan kaçamayacak.

Yasopp - Vista arasında ki husumetten denktirler gibi bir çıkarım yapmıştım tabi doğru olmayabilir. Vista muhtemel Yc3 seviyesi bir karakter. Ayrıca Karasakal tayfasının 6.seviye hükümlelere iyi bir meyve vererek Yc4+ gibi bir seviyede olduğunu çok rahat söyleyebiliriz. Van Auger'de bu seviyededir muhtemelen Usoop bunlardan güçlü olacak Yc3 ideal bir güç seviyesi. Kaçarak dövüşü ve zeka unsurlarını da göz önüne aldığımızda Jack tarzı adamları da yenebilir.

Misal "IMPACT WOLF" saldırısı Roukugan'dan filan güçlü saldırıdır. Güçlü saldırıları var ama k.haki ile dövüş becerisini geliştirip farklı teknikleri kullanması lazım.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık