Mercury 30 Eyl 2024 #4 2009'dan beri üyeymiş zaten, banlayalım da yeni üyelere yer açılsın. Son düzenleme: 30 Eyl 2024
Millennium Wizard 30 Eyl 2024 #5 2015’te Mercury nicki almış mangadan ağır spoiler verip duruyor banlayın!!!
Joey Wheeler 30 Eyl 2024 #7 Bir insanın Doffy sevmesine şaşırmam ama fanı olup pp yapacak kadar ileri gittiyse banı hak eder.
Glorfindel 30 Eyl 2024 #8 Daredewill dedi ki: Onu değil kendimi banlıyorum. :d Kıyamadım. Genişletmek için tıkla ... Barış Alper övüyor banlayalim Sıra atlamışız: @Joey Wheeler @Teach in oyun oynayışına destek veriyordu galiba banlayalim
Daredewill dedi ki: Onu değil kendimi banlıyorum. :d Kıyamadım. Genişletmek için tıkla ... Barış Alper övüyor banlayalim Sıra atlamışız: @Joey Wheeler @Teach in oyun oynayışına destek veriyordu galiba banlayalim
Ölüm cerrahı 30 Eyl 2024 #9 Eyt li adamı sürekli oynattıkları yetmezmiş gibi bir de avatarı yapmış banlayalım
Luffy 30 Eyl 2024 #10 Evinde oyuncak ayısı olmayan bebelere nispet yaptığı için banı hak ettiğini düşünüyorum. Seri ban.