Konusu:
Tokyo'da insanları yiyen hortlaklar türemiştir. Bu hortlaklar sadece ve sadece insan eti yiyebilmektedir. Örneğin bir sebze yemeği yemek istediklerinde tahmin edilemeyecek kadar kötü bir tat alırlar. İnsanlar da hortlakların bilgisine vakıflar ve özelliklerini biliyorlar. Ama ilk bölüm itibari ile pek de yollarına çıkmıyorlarmış gibi bir havaları var.
Ana karakter diyebileceğimiz Kaneki adında bir öğrencimiz var. Kitap kurdu diyebileceğimiz tiplerden. Bir kızdan hoşlanıyor ve bir şekilde onunla bir buluşma ayarlıyor. Ama bu kız -aynı zamanda bölümün başında gördük- diğer hortlaklardan da farklı diyebileceğimiz bir hortlak çıkıyor. Normal bir hortlak 1 insanla beslendikten sonra bir süre insan yemeye ihtiyaç duymaz. Ama bu kızımız sürekli yemek istiyor. Midesinde karadelik olan türlerden bu.
Bu kız Kaneki'yi yemeye çalışırken şans eseri üzerine inşaattan bir takım şeyler düşüyor ve Kaneki bundan kurtuluyor. Ama Kaneki de ağır yaralıdır ve iç organlarından bazılarını kaybetti. Cesur bir doktor da hortlak kızdan organlar alıp Kaneki'ye yerleştiriyor ve Kaneki böylece yarı hortlak yarı insan olmuş oluyor diyebiliriz. Hikayemiz böyle başlıyor.
Bu sezon çok izlenecek gibi duruyordu, ben de konusunu açayım dedim. İlk bölümü dün yayınlandı. Ben de yeni indiriyorum. Beğenenler çoğunluktaydı. Ama manga sayılarını çabuk tüketecek gibi duruyor şuan.