Oyuncu kadrosu da sağlam olacak gibi. Pek bilinmeyen ama iyi oyuncular çıkarsalar çok iyi olur hatta.Tüm kadroyu yazmadım.
Oyuncu kadrosu da sağlam olacak gibi. Pek bilinmeyen ama iyi oyuncular çıkarsalar çok iyi olur hatta.Tüm kadroyu yazmadım.
Bir kişi açıklandı daha. O kız da tam bir Elf.Oyuncu kadrosu da sağlam olacak gibi. Pek bilinmeyen ama iyi oyuncular çıkarsalar çok iyi olur hatta.
Sonunda diziyi yapacak ekiple tanıştık. Adamların kurduğu kadro bile efsane olmuş. Bazı isimleri ve çalıştıkları projeleri yazayım. Alem CV görsün.
Senaristler
Gennifer Hutchison: Breaking Bad, Better Call Saul
Helen Shang: 13 Reasons Why, Hannibal
Jason Call: The Sopranos
Justin Dohle: Stranger Things, Fringe
Bryan Cogman: Game of Thrones
Stephany Folsom: Toy Story 4
Yapımcılar
Bruce Richmond: Game of Thrones, Westworld, The Leftovers
Gene Kelly: Boardwalk Empire, Westworld, The Pacific
Konsept Tasarım
John Howe: Yüzüklerin Efendisi film serisi
Görsel Efekt Danışmanı
Jason Smith: The Avengers, Super 8, The Revenant
Kızın oyunculuğunu daha önce görmedim ama nedense ısınamadım gibi. Önyargılı olmamak lazım tabi.Bir kişi açıklandı daha. O kız da tam bir Elf.
Böyle bir kadro anca kalkardı bu işin altından.
Yapılacaksa böyle yapılmalı. Heyecanım çok arttı bu işe karşı. Sabırsızlanmaya başladım.Böyle bir kadro anca kalkardı bu işin altından.
2020’nin sonuna yetiştirmeye çalışacaklar, ama büyük ihtimal 2021'de görürüz.@Smoker çıkış tarihi hakkında bilgi var mı ?
Büyük heyecan yarattı yav o zamana kadar yüzlerce kez filmlerini izleyeyim.2020’nin sonuna yetiştirmeye çalışacaklar, ama büyük ihtimal 2021'de görürüz.