Oyunu oynamayan oynayan herkese ilk sezonda iyi geldi Bella Ramsey'in oyunculuğu. Ellie'nin çocuksuluğunu iyi yansıtıyordu Bella Ramsey ama sende diyorsun hem büyümemiş hem de mimikler oturmuyor diye.
Normalde şu an bu Ellie'nin 20 santim boy atıp daha yetişkin bir görüntüye bürünmesi gerekiyordu ama oyuncu değişmediği sürece bu imkansız. İlk sezonu izlediğimiz için haliyle Ellie o çocuk olarak kaldı gözümüzde. Hem bu sebepten hem de sanki çocuksu karakterinden de kurtulamamış gibi hissediyorsun. Ellie'yi izledikçe sanki aradan 6 sene değil de 2 ay geçmiş gibi bir hissiyat alıyorum. İntikam motivasyonu bana hiç geçmiyor nedense dizide.
Bu arada öyle bir bilgi. Bu Abby'i oynayan kızın bir röportajını izlemiştim geçenlerde. 2. oyun çıkmadan çok önce Neil Druckman önce bu serinin ilk başta filminin yapılmasını düşünmüş ve Ellie rolü olarak Abby'i oynayan kıza teklif götürmüş. Hatta röportajda kızı iki kez stüdyoya çağırmış. Tüm oyunu anlatmış falan. Tabi film olayı rafa kalkınca bunu da salmışlar.