Ben Homelander dışında da gayet iyi karakterler olduğunu düşünüyorum ama Antony Starr'ın performansı gerçekten karakteri ayrı bir noktaya taşıyor karakteri. Çok keyifli bence onu izlemek. Ama tabii başka cevherler de olabilir dizinin yansıtmadığı.
En basitinden Butcher karakterinin hakkı verilmemiş çizgi romana göre. Karl Urban fena oynuyor karakteri, ama senaristler frene basmışlar izleyenler karakterden nefret etmesin diye. Starlight bu kadar öne çıkmayı hak eden ya da o karizmaya sahip bir karakter değil, ama günümüz normlarındaki "güçlü ve lider kadın karakter" kontenjanından öne çıkarılmış gibi duruyor. Oysa asıl hikayede Susan Rayner ya da Jessica Bradley gibi karakterleri diziye ekleyerek bunu daha iyi yapabilirlerdi.
Dizinin harcadığı çok iyi karakterler var, mesela James Stillwell. Karakteri kadın yaptılar, yetmedi ilk sezonun sonunda öldürdüler. Aslında Vought tarafının taşıyıcı kolonu o adamdı. Vasili Vorishikin yine çok iyi bir karakter, ama yan rol olarak birkaç kısımda gösterip geçtiler. Hatta repliği bile yoktu. The Old Legend aslında hikayenin ana çatısını oluşturan bir iş yapmasına rağmen dizide yok gibi bir şey.
Adamlar böyle yapmayı uygun görmüş, daha iyi bir uyarlama görmek isterdim şahsen, ama idare edeceğiz.