Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Bear (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Yayınlayan Kanal: Hulu, Disney+
Sezon Sayısı: 3
IMDb Puanı: 8.5
Türü: Komedi, Drama
Durumu: Devam Ediyor
Baş Roller: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri

Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen "Carmy" Berzatto, erkek kardeşinin intiharının ardından aile kurumunun yönetimini devralmak için Chicago'ya dönmek zorunda kalır. Kendi dünyasından uzakta olan Carmy, bir trajedinin sonuçlarına katlanırken küçük bir işletmenin, inatçı bir personelin ve gergin aile ilişkilerinin ezici sorumluluklarıyla uğraşmak zorundadır.

İlk 2 sezonu baya severek izledim ama 3.sezonu bir türlü izleme niyetim olmadı. Sanki 3 sezon kötü gökten vahiy geldi bana. İzleyesim gelmiyor bir türlü.

2.sezonun Fishes ve Forks bölümleri feci güzel.

Ustam şu diziye bakıp Shokugeki No Soma tarzı kim bekler. :D
Konusunu okusan amerikan rüyası sanabilirsin bence.
Bu dizi ekstrem derece yetenekli bir şefin diğer şeflerin arasından sıyrılıp racon kestiği bir yapım değil yani. Nedir peki tam olarak biz bu hikayeden neden aşırı etkilenmeliyiz hafiften çıtlatabilecek olan var mı?
Curcuna içersinde aynı anda sürekli konuşan karakterlerin birbiriyle çatışması, yaratılan kaotik ortam ve bu ortamda bir işletmeyi sıfırdan kurup çekip çevirmenin yarattığı gerilim görülmeye değer.Çok kafa dağıtacak dizi değil hayata çok yakın.

Konusunu okusan amerikan rüyası sanabilirsin bence.

Curcuna içersinde aynı anda sürekli konuşan karakterlerin birbiriyle çatışması, yaratılan kaotik ortam ve bu ortamda bir işletmeyi sıfırdan kurup çekip çevirmenin yarattığı gerilim görülmeye değer.Çok kafa dağıtacak dizi değil hayata çok yakın.
Kardeşler kebap evinin kuruluşu anlatılsa billur geçersin ama dizi ismi The Bear olunca uuuuu

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık