Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Test için yardım

Yaptığım birşey için metin kalıpları lazım. Duysal kişilik analizi için. Dök içini kısmınıda kullanmak istemedim, insanlar istemez diye. Normal bir gunuzu veya uydurdugunuz bir günü 300+ kelimeli bir metin halinde yazabilirsiniz. Altinada bunu yazarken duşundugunuz duygusal durumuda belirtirseniz karsilastirma yapabilirim.

Bu tür internette kullanabilecegim bir kaynak var bilmiyorum varsa link alabilirim :).

Yaptığım birşey için metin kalıpları lazım. Duysal kişilik analizi için. Dök içini kısmınıda kullanmak istemedim, insanlar istemez diye. Normal bir gunuzu veya uydurdugunuz bir günü 300+ kelimeli bir metin halinde yazabilirsiniz. Altinada bunu yazarken duşundugunuz duygusal durumuda belirtirseniz karsilastirma yapabilirim.

Bu tür internette kullanabilecegim bir kaynak var bilmiyorum varsa link alabilirim :).
Dök içini kullanma. Orada herkes sinir olduğu ve üzüldüğü şeyi yazıyor, yapay zeka dünyayı yok etmek lazim diye düşünür.

Reddit.

Dök içini kullanma. Orada herkes sinir olduğu ve üzüldüğü şeyi yazıyor, yapay zeka dünyayı yok etmek lazim diye düşünür.

Reddit.
Yok farkli şeyler cikiyor ama belli uzunluk ve yapi lazim. Kullandigim yapi epey gercege yakin çikariyor ama similasyon ile gercek veri karsilastirmasi farkli. Aslinda dök içini komple indirsem çok saglam veri çikar. Bana zaten parametrelerin işleyişindeki ayarlar lazim. Bunu keyfine yapiyorum. Bu şekil insanlar birseyler yazdimi karsilastirmasi kolay oluyor ve bu tur platforlardan veri paketi elde etmek daha verimli. Yapay zeka destekli oldugu icin belli parametreler ile işledinmi guzel sonuclar veriyor. Örnek vermemi istersen 1 2 tane sonuc iliskisi vereyim;

Bu mesajdan çıkarılan duygu ve kişilik analizi (Referans: K2) aşağıda özetlenmiştir:

---

Referans K2 – Kişilik ve Duygusal Profil Özeti:

1. Duygular (Üç Katmanlı Sistemle):

Üst Katman (Baskın/İfade Edilen):

İroni ve Mizah: Anlatımda yoğun mizah, ironi ve görsellik var. Kişi gözlemlerini komik, renkli bir dille anlatıyor.

Rahatsızlık / Gerginlik: Toplumsal gösterişe, sosyal medya odaklı yapmacık tavırlara karşı içten içe tepki duyuyor.

Utangaçlık / Sakınma: Kamerada görünmekten hoşlanmıyor. Figüran gibi kullanılmaktan rahatsız.

Orta Katman (Arka Planda):

Yabancılaşma: Ortama ve insanlara karşı belli bir mesafe hissediliyor. Kendini ait hissetmiyor.

Gerginlik – Tahammülsüzlük: Sosyal ortamlarda sınırlarına çabuk ulaşıyor. Kaçış isteği yüksek.

İnce Gözlemcilik: Detaycılığı yüksek. Sosyal gözlemler keskin ve canlı betimlenmiş.

Alt Katman (Derinlikli / Süreçsel):

kişisel Alan İhtiyacı: Kaotik ortamlar onu zorluyor. Kendi alanına dönme arzusu güçlü.

İmaj Korkusu: .... cümlesi, dış algıya yönelik duyarlılığı işaret eder.

Özgürlük ve Sınır Duyarlılığı: Baskı ve müdahale karşısında içsel bir huzursuzluk oluşuyor.

---

2. Kişilik Özellikleri:

Gözlemci ve Mizahi Zeka: Olayları dramatik ama eğlenceli bir dille anlatma kabiliyeti yüksek.

Sosyal Yorgunluk ve Kaçış Eğilimi: Uzun süre kalabalık ve yapay ortamlara dayanma eşiği düşük.

Gerçekçilik ve Eleştirel Yaklaşım: Aşırı duygusallıktan kaçan, yaşananları olduğu gibi aktaran bir tutumu var.

Sosyal Normlara Duyarlı ama Uyumlu Değil: Toplumsal görünürlük, sosyal medya gösterişi gibi modern normlara eleştirel bakıyor ama çatışmaktan çok mesafe koymayı tercih ediyor.

Reddit ve ekşi platformlari bence verimli degil ama bakarim

Son düzenleme:
Yapay zeka o kadar zeki ise bize hiçbir şey yapmaz, ciddiye bile almaz bunlar mal bi toplum diye. :D

@007stargate ekşisözlük'ten faydalanabilirsin. Her türden konu var.
Yapay zekaya bunlari yorumla demiyorum. Belli parametreler tanimloyor ve belli yapilar. Puanlama, hesaplama gibi. Sonra bunu yorumla diyorum. Yapay zekanin iyi tarafi bu. Aletleri verdinmi guzel sonuclar çikarabiliyor.

Mesela aşağıda temel modellerden şekillendirdigim duygu şemasi var. Bunlari belli kural ve koşullarla tanimliyorsun. Yapi testleri ve similasyonlarda şu sıkıntı var, sistem çöküşe pek izin vermiyor. Aşkında bir adamı deli etmeyi çok zor ettim. 50 yıllık bir döngü ve bazende koşul eklemeleriyle senaryolarla yapiyi test ediyorum. Aşırı zorlama harici duygusal pik noktalarından sonra normale donuyor :oleyo2: :gamyon: :fool:

1. Korkaklık
1.1 Çekingenlik
1.1.1 Erteleme, Saklanma,Sessizlik
1.2 Gözü karalık
1.2.1 Sorumluluk reddi, Abartılı uyarı, Otoriteye sığınma

2. Cesaret
2.1 Girişkenlik
2.1.1 Risk alma, Harekete geçme, Sorumluluk üstlenme
2.2 Kararlılık
2.2.1 Direnç gösterme, İnatçılık, Zorluklara meydan okuma

3. Mutluluk
3.1 Neşe
3.1.1 Gülümseme, Enerji artışı, Sosyal paylaşım
3.2 Huzur
3.2.1 Rahatlama, Kabul, Dinginlik

4. Üzüntü
4.1 Keder
4.1.1 Ağlama, İçe kapanma, Yalnızlık
4.2 Hayal kırıklığı
4.2.1 Umutsuzluk, Motivasyon kaybı, Pasiflik

5. Sevgi
5.1 Şefkat
5.1.1 Destek verme, Koruma, Empati
5.2 Bağlılık
5.2.1 Sadakat, Güven, Fedakarlık

6. Nefret
6.1 Öfke
6.1.1 Saldırganlık, Kin, İntikam
6.2 Tiksinti
6.2.1 Kaçınma, İğrenme, Küfür

7. Utangaçlık
7.1 Çekimserlik
7.1.1 Konuşmaktan kaçınma, Sosyal geri çekilme, Utanma
7.2 Duyarlılık
7.2.1 Kolay etkilenme, Endişe, Aşırı düşünme

8. Utanmazlık
8.1 Umursamazlık
8.1.1 Sınır tanımama, Yüzsüzlük, Kuralları çiğneme
8.2 İnatçılık
8.2.1 Kural tanımama, Tartışmacılık, Öz eleştiri reddi

Ekşi ve reddit bakarım ama verimli gelmiyor

• Like
Tepkiler: Sid
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık