Jotloki Pazar saat 23:58'de #161 Dandadan çok ilgimi çektiği için animesinden sonra mangasına baktım. Bu yıl izlediğim en iyi anime şimdilik.
Dandadan çok ilgimi çektiği için animesinden sonra mangasına baktım. Bu yıl izlediğim en iyi anime şimdilik.
Gümüş Dün 08:55 da #163 Cüneyt Arkın dedi ki: Chi wo Hau Boukoku no Oujo Hentai senaryo ve old school gore resmen cosmuş. Genişletmek için tıkla ... Fav. Akşam gelince bakarım.
Cüneyt Arkın dedi ki: Chi wo Hau Boukoku no Oujo Hentai senaryo ve old school gore resmen cosmuş. Genişletmek için tıkla ... Fav. Akşam gelince bakarım.
Dattebayo..! Dün 14:56 da #164 Jotloki dedi ki: Dandadan çok ilgimi çektiği için animesinden sonra mangasına baktım. Bu yıl izlediğim en iyi anime şimdilik. Genişletmek için tıkla ... Mangasını okumak gerçekten keyifli. Tekrardan okuduğum seriler haricinde son okuduğum manga Dandadan benim de.
Jotloki dedi ki: Dandadan çok ilgimi çektiği için animesinden sonra mangasına baktım. Bu yıl izlediğim en iyi anime şimdilik. Genişletmek için tıkla ... Mangasını okumak gerçekten keyifli. Tekrardan okuduğum seriler haricinde son okuduğum manga Dandadan benim de.