kadir †. Cuma saat 20:38'de #3,071 NormieRose dedi ki: Belediye köpek lobisine mağdur gözükmesi için malzeme vermiş. Genişletmek için tıkla ... Ben lobi falan bilmem. Gece yattığında iç huzuru, hayat çok uzun değil, ölürken temiz bir vicdan önemli. Şikayet eden düşünsün diyeceğim, onunda umrunda değildir.
NormieRose dedi ki: Belediye köpek lobisine mağdur gözükmesi için malzeme vermiş. Genişletmek için tıkla ... Ben lobi falan bilmem. Gece yattığında iç huzuru, hayat çok uzun değil, ölürken temiz bir vicdan önemli. Şikayet eden düşünsün diyeceğim, onunda umrunda değildir.
Büyük Korsan Kaidou Cumartesi saat 02:10'de #3,072 Olm şu sitelere sokak köpeklerini salsak, sokak köpeği destekçisi sayısı %90 oranında düşer.
Diabolus Ipsum Amans Cumartesi saat 17:56'de #3,073 Sokak köpeği seven arkadaşlar sahiplenip aylık ortalama 4000-5000 TL bütçe ayırdığında ben samimiyete inanıyorum aksi halde boşuna bıdı bıdı edilmesin. 2 köpek büyüttüm, başıboş köpek olmaz. Köpek dediğin canlının sahibi olur.
Sokak köpeği seven arkadaşlar sahiplenip aylık ortalama 4000-5000 TL bütçe ayırdığında ben samimiyete inanıyorum aksi halde boşuna bıdı bıdı edilmesin. 2 köpek büyüttüm, başıboş köpek olmaz. Köpek dediğin canlının sahibi olur.