Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Senin GTA oyunun ve karakter sıralaman nedir ?

1- GTA IV
2- GTA San Andreas
3- GTA Vice City
4- GTA V
5- GTA III

1- Nico Bellic
2- CJ
3- Big Smoke
4- Tommy Vercetti

GTA IV'ün karanlık temasını hikayesini çok seviyorum. Hiçbir GTA oyununda olmayan bir havaya sahip bu hava beni çok etkilemişti oynarken. GTA VI öyle çıkar diye çok umdum ama çıkmadı olsun :ühü:

Güzel video olmuş. Bu kız tam bizim kafadan. Severiz kendisini. Anlatım tarzı Enis Cherryson gibi. Eğlenceli, zevkli ve akıcı. Oyun portfolyosu da kalitelidir.

1 Ryder
2. Kral Big Smoke’dur. Reise saygı duruşu. O ihanet etmedi sadece fırsatı gördü. Cahil Grove Street çetesi yeniliğe kapalıydı.

Oyunu yıllar önce oynarken bilmiyordum ama San Andreas karakterleri çoğunluğu Gangsta rap yapan efsane rapçilerden alınmış tasarımları. Ryder karakterini ilham aldıkları aşırı benziyor gerçek gangster oydu diye düşünen epey kimse varmış.

Ryder karakterinin ilham alındığı rapçi Eazy E. Bu klipte Eminem’i keşfeden Doctor Dre’ye rap tabiriyle diss atıyor gerçek gangsterin kendisi onların ise stüdyo gangsterleri olduğunu söylüyor. :D
Bu da Big Smoke karakterinin ilham alındığı Notorious B.İ.G. ve çok dinlenen parçalarından biri.
İkisi de genç yaşta ölmüş tabii ama klipler milyon izlenmiş bağımlılık yapıyor olsa gerek.

Ryder karakterinin ilham alındığı rapçi Eazy E. Bu klipte Eminem’i keşfeden Doctor Dre’ye rap tabiriyle diss atıyor gerçek gangsterin kendisi onların ise stüdyo gangsterleri olduğunu söylüyor. :D
Bu da Big Smoke karakterinin ilham alındığı Notorious B.İ.G. ve çok dinlenen parçalarından biri.
İkisi de genç yaşta ölmüş tabii ama klipler milyon izlenmiş bağımlılık yapıyor olsa gerek.
İlk eleman tam bir iş adamıydı ama fazla uyuşturucudan göçtü.

İlk eleman tam bir iş adamıydı ama fazla uyuşturucudan göçtü.
Çete lideri değil de ikinci adamı falanmış. :D Aıds’ten ölmüş şırıngadan olabilir kullanıyormuş.San Andreas’ta West Side - East side savaşlarını işlemişler aslında.Başı çeken Tupac ve Big ikisi de genç yaşta öldürülüyor.Bir tanesini öldüren kişinin de şimdi Hollywood parti skandalından suçlanan Diddy denen eleman olduğu söyleniyor.

Çete lideri değil de ikinci adamı falanmış. :D Aıds’ten ölmüş şırıngadan olabilir kullanıyormuş.San Andreas’ta West Side - East side savaşlarını işlemişler aslında.Başı çeken Tupac ve Big ikisi de genç yaşta öldürülüyor.Bir tanesini öldüren kişinin de şimdi Hollywood parti skandalından suçlanan Diddy denen eleman olduğu söyleniyor.
Yok be NWA'nin lideri buydu baya ünlü tipler ama aklı çalışsa bile biraz keyfine fazla düşkünlüğünden gitti tabi Suge Knight öldürdü diyenler de var ama hepsi teori.

Diddy'nin olayı tam kaos, hakkında ilginç iddialar var :oleyo:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık