Bende de vardı. Korsan oynadım.Sistem iyiydi ama oyun sürekli takılıyordu, online oyunlarda karakterler ışınlanıyormuş gibi gider ya o tarz bir sorundu, korsan oyundu. Sonradan Steam'den satın aldım ama bir daha denk gelmedi oynamak.
Bende de vardı. Korsan oynadım.Sistem iyiydi ama oyun sürekli takılıyordu, online oyunlarda karakterler ışınlanıyormuş gibi gider ya o tarz bir sorundu, korsan oyundu. Sonradan Steam'den satın aldım ama bir daha denk gelmedi oynamak.
Sürümden sürüme fark ediyor olabilir veya eksik bir şeyler vardı belki de. Half Life 2'de de vardı benzer bir sorun onu çözmüştüm ama 2018-2019 döneminde birikmiş baya oyun olduğu için uğraşmadım çözmekle. Zaten o zamandan sonra korsan işini bıraktım, cidden çekilecek çile değilmiş.Bende de vardı. Korsan oynadım.
Oyunu yıllar önce oynarken bilmiyordum ama San Andreas karakterleri çoğunluğu Gangsta rap yapan efsane rapçilerden alınmış tasarımları. Ryder karakterini ilham aldıkları aşırı benziyor gerçek gangster oydu diye düşünen epey kimse varmış.1 Ryder
2. Kral Big Smoke’dur. Reise saygı duruşu. O ihanet etmedi sadece fırsatı gördü. Cahil Grove Street çetesi yeniliğe kapalıydı.
İlk eleman tam bir iş adamıydı ama fazla uyuşturucudan göçtü.Ryder karakterinin ilham alındığı rapçi Eazy E. Bu klipte Eminem’i keşfeden Doctor Dre’ye rap tabiriyle diss atıyor gerçek gangsterin kendisi onların ise stüdyo gangsterleri olduğunu söylüyor.
Bu da Big Smoke karakterinin ilham alındığı Notorious B.İ.G. ve çok dinlenen parçalarından biri.İkisi de genç yaşta ölmüş tabii ama klipler milyon izlenmiş bağımlılık yapıyor olsa gerek.
Çete lideri değil de ikinci adamı falanmış.İlk eleman tam bir iş adamıydı ama fazla uyuşturucudan göçtü.
Yok be NWA'nin lideri buydu baya ünlü tipler ama aklı çalışsa bile biraz keyfine fazla düşkünlüğünden gitti tabi Suge Knight öldürdü diyenler de var ama hepsi teori.Çete lideri değil de ikinci adamı falanmış.Aıds’ten ölmüş şırıngadan olabilir kullanıyormuş.San Andreas’ta West Side - East side savaşlarını işlemişler aslında.Başı çeken Tupac ve Big ikisi de genç yaşta öldürülüyor.Bir tanesini öldüren kişinin de şimdi Hollywood parti skandalından suçlanan Diddy denen eleman olduğu söyleniyor.