Selam KORSANFAN ahalisi. Akainu vs Sabo ve Luffy olsa kazanan kim olur diye merak ettim.
Sabo Amiral karşısına çıkmadan önce Smoker'a aynı soruyu sormuştum ve Akainu alır demişti. Şimdi Sabo'nun da gücü az çok belli olduğuna göre aynı soruyu foruma sorayım dedim.
NOT: 3 Kişi de son gördüğümüz halleriyle alıncaktır.
AKAİNU:
Logia tipi Magu Magu no Mi meyvesi yiyerek Lav adam olmuştur. Meyvesini hem hücüm hem de savunmada oldukça etkili kullanabilmektedir. Yüksek derecede B. Haki kullanabilmektedir.
Diğer iki amiral ile birlikte WB'nin depremini B.Haki ile engelliyor.
Denizcilerin Filo amirali olabilmek için Aokiji ile karşılaşıp kazanmıştır ve Filo amirali olmuştur.
2Y önce Beyazsakal'a ciddi hasar vermiştir.
2Y önce bir savaş gemisiyle Karasakal tayfasını yakalamaya gidecek kadar kendine güvenen bir karakterdir.
VS
SABO:
Devrim ordusunun 2. komutanıdır. Yüksek derecede B. Haki kullanabilmektedir.
Corrida Kolezyumunda Diamante ve Burgess'e rağmen çok fazla zorlanmadan Mera Mera no Mi meyvesini alarak yemiştir.
Özel sadırı tekniklerinin olduğu biliniyor.
Sabo "Ejder Nefesi " isimli tekniğini kullanıyor.
MONKEY D. LUFFY:
Hedefi Korsanlar Kralı olmak olan ve kafasında 400M ödül olan bir korsandır.
3 tür Haki kullanabilmektedir. Gomu Gomu no Mi meyvesi yiyerek lastik adam olmuştur. Meyvesi ile B.Haki birleştirerek etkili saldırılar yapabilmektedir.
Luffy "Red Hawk" isimli tekniğiyle Doflamingo'ya saldırıyor.
Sabo Amiral karşısına çıkmadan önce Smoker'a aynı soruyu sormuştum ve Akainu alır demişti. Şimdi Sabo'nun da gücü az çok belli olduğuna göre aynı soruyu foruma sorayım dedim.
NOT: 3 Kişi de son gördüğümüz halleriyle alıncaktır.
AKAİNU:
Logia tipi Magu Magu no Mi meyvesi yiyerek Lav adam olmuştur. Meyvesini hem hücüm hem de savunmada oldukça etkili kullanabilmektedir. Yüksek derecede B. Haki kullanabilmektedir.
Diğer iki amiral ile birlikte WB'nin depremini B.Haki ile engelliyor.
Denizcilerin Filo amirali olabilmek için Aokiji ile karşılaşıp kazanmıştır ve Filo amirali olmuştur.
2Y önce Beyazsakal'a ciddi hasar vermiştir.
2Y önce bir savaş gemisiyle Karasakal tayfasını yakalamaya gidecek kadar kendine güvenen bir karakterdir.
VS
SABO:
Devrim ordusunun 2. komutanıdır. Yüksek derecede B. Haki kullanabilmektedir.
Corrida Kolezyumunda Diamante ve Burgess'e rağmen çok fazla zorlanmadan Mera Mera no Mi meyvesini alarak yemiştir.
Özel sadırı tekniklerinin olduğu biliniyor.
Sabo "Ejder Nefesi " isimli tekniğini kullanıyor.
MONKEY D. LUFFY:
Hedefi Korsanlar Kralı olmak olan ve kafasında 400M ödül olan bir korsandır.
3 tür Haki kullanabilmektedir. Gomu Gomu no Mi meyvesi yiyerek lastik adam olmuştur. Meyvesi ile B.Haki birleştirerek etkili saldırılar yapabilmektedir.
Luffy "Red Hawk" isimli tekniğiyle Doflamingo'ya saldırıyor.