Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Geyik] Saçma Spoiler ve Teoriler

Gaban master Roshi gibi deve dönüşüp Kame hame haa kullanacak ve Mythical Zoan Genbu meyvesinin sahibi, bu meyveyle Gaban hem dev olup hemde suyu kontrol edebiliyor ve işte bu sayade girdapları oluşturuyor. Genbunun simgesi siyah savaşçı ve Gabanda siyah gemi kullanıyor ki buda tesadüf olamaz.

Dragon ve Teach de ikiz çıkacaklar ve Shanks, Shamrock ikilisi gibi biri iyi biri kötü karakter olacak. İlk başta hayır öyle olmaz olmaz diyordum ama nedense içime öyle doğuyor. Dragon Garp'a asla benzemediği gibi bir de Xebec'e benziyor. Dragon'un karısı Garp'ın kızı ve Dragon'da Teach gibi Rocks soyadını almak istemediği için ve Garp'da Luffy benim torunum ve babası Dragon dediği için adı Monkey D. Dragon oldu. Ama hiçbir yerde direkt Garp'ın oğlum dediğini veya Dragon'un kenidini Monkey D. Dragon diye çağırdığını hatırlamıyorum. Teach'de kendine MArshal demiş ve büyük ihtimalle annesinin soyadını alıvermiş.

İkiz veya kardeş olmalarındaki mantık da Habil ve Kabil'e kadar uzanan o hikayeler. Biri iyi, diğeri kötü.

Mihawk ise Imu'nun oğlu çıkacak ve Shanks ve Mihawk'ın Mary Geoise'dan kaçışlarını anlatan yerleri de göreceğiz. Akainu ise Xebec'in öldürdüğü Admiral'in oğlu ve babasının intikamını almak için geliyor.

Buggy de Nepo baby ve aslında Noland'ın soyundan geliyor. O yuvarlak burun başka şekilde açıklanamaz ya!

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık