Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Pokémon TCG Pocket (Yeni Pokemon Oyunu)

Neredeyse yıllardır hiçbir mobil oyun oynamadığım halde sonunda eğlenceli ve oynanabilir bir pokemon oyunu çıkmış arkadaşlar. dün geceden beri deli gibi oynuyorum çıkalı sanırım 8 gün oldu resmi bir oyun ve inanılmaz keyifli :) yu-gi-oh tcg tarzı olmuş paket açma heycanı ve battle heycanı güzel dengelenmiş :) bi oynayın pişman olmazsınız

Son düzenleme:
Yıllar sonra ilk defa yine bir mobil oyuna sardım. O da bu oyun oldu.
Küçüklüğümde pokemon kartlarını toplamış ve koleksiyon yapmış biri olarak bu oyunu oynamak bir hayli eğlenceli.

Fakat oyuna acilen daha çok kart ve etkinlik gelmeli çünkü bu kadar kısa sürede oyunda mevcut olan kartların yarısından fazlasını topladım bile.
Dolayısıyla packlerden yavaş yavaş aynı kartların çıkması insanı sıkabiliyor.

Beğenmediğim yönleri olarak. Maçlar bi tık yavaş geldi bana. Onun dışında 12 saatte 1 bedava paket hakkı geliyor aşırı uzun bir süre.

Başlarda şakır şakır kum saati atıyor 1 kum saati 1 saate denk. Kullanıp paket bekleme süresini azaltıyorsunuz. 120 küsürü ile 10x paket açılabiliyor.

Kartların illüstrasyonları gerçekten çok güzel. Paketten çıkarması haz verici.

Bir pakette 5 kart var. Açtığınız paket Wonder Pick havuzuna düşüyor. Wonder Pick jetonu kullanarak başka birisinin açmış olduğu istediğiniz bir paketteki 5 karttan birini rastgele alabiliyorsunuz. Tam şans işi.

Bir maç 15 Exp ancak dediğim gibi maçlar çok yavaş 15 15 kasmak zulüm gibi.

Solo maçları tamamlayıp ve de çift sayılı seviyelere geldiğiniz anda kum saati kazanmak aşırı yavaşlıyor. Evet oyun yeni sunuldu ama bari sunuluşuna bir etkinlik bi bişi olması iyi olurdu. Günlük 3 göreve 4 kum saati kesmiyor maalesef. Ben Google Play'de ön kayıt yapmıştım oradan da bir hediye gelmedi. Cimrilikten ölecekler arkadaş.

Buyrun ekleşelim: 2811-0539-6109-1709

Beğenmediğim yönleri olarak. Maçlar bi tık yavaş geldi bana. Onun dışında 12 saatte 1 bedava paket hakkı geliyor aşırı uzun bir süre.

Başlarda şakır şakır kum saati atıyor 1 kum saati 1 saate denk. Kullanıp paket bekleme süresini azaltıyorsunuz. 120 küsürü ile 10x paket açılabiliyor.

Kartların illüstrasyonları gerçekten çok güzel. Paketten çıkarması haz verici.

Bir pakette 5 kart var. Açtığınız paket Wonder Pick havuzuna düşüyor. Wonder Pick jetonu kullanarak başka birisinin açmış olduğu istediğiniz bir paketteki 5 karttan birini rastgele alabiliyorsunuz. Tam şans işi.

Bir maç 15 Exp ancak dediğim gibi maçlar çok yavaş 15 15 kasmak zulüm gibi.

Solo maçları tamamlayıp ve de çift sayılı seviyelere geldiğiniz anda kum saati kazanmak aşırı yavaşlıyor. Evet oyun yeni sunuldu ama bari sunuluşuna bir etkinlik bi bişi olması iyi olurdu. Günlük 3 göreve 4 kum saati kesmiyor maalesef. Ben Google Play'de ön kayıt yapmıştım oradan da bir hediye gelmedi. Cimrilikten ölecekler arkadaş.

Buyrun ekleşelim: 2811-0539-6109-1709
ben 2 haftalık bedava premium u da aldım öyle oynuyorum baya yardımı oluyor. sonra iptal edeceğim.

Yıllar sonra ilk defa yine bir mobil oyuna sardım. O da bu oyun oldu.
Küçüklüğümde pokemon kartlarını toplamış ve koleksiyon yapmış biri olarak bu oyunu oynamak bir hayli eğlenceli.

Fakat oyuna acilen daha çok kart ve etkinlik gelmeli çünkü bu kadar kısa sürede oyunda mevcut olan kartların yarısından fazlasını topladım bile.
Dolayısıyla packlerden yavaş yavaş aynı kartların çıkması insanı sıkabiliyor.
yugioh da çok hızlı yeni paketler çıktı bu sefer oyuna yetişememeye başladık bence yavaş yavaş gitmesi lazım. zaten en zor kısım kalan yüzde 5 lik kartlar.

not: zapdos ve pikachu ile elektrik destesi oynuyorum ama sanırım şuan en güçlü deste mewto mistik destesi.

not 2: tutorial lar bayağı iyi arkadaşlar oyunu çok güzel öğretiyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık