Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Ouran Koukou Host Club

Genel Bilgiler

Japonca: 桜蘭高校ホスト部
Romanji: Ouran Koukou Host Club
Türkçe: Ouran Lisesi Host Kulübü
İngilizce: Ouran High School Host Club
Yayınlanma: 24 Temmuz 2002'den 24 Eylül 2010'a
Bölüm Sayısı: 18 Cilt(83 bölüm+Özel bölümler)
Mangaka: HATORİ Bisco(Çizim&Hikaye)
Tür : Şoujo, komedi, harem, romantizm...

Açıklama

Üst tabaka zengin aile çocuklarının toplandığı prestijli Ouran Lisesi'ne Fujioka Haruhi adlı genç kız burslu olarak girmeye hak kazanır. Sıradan bir kız olan Haruhi ders çalışmak için sesiz bir yer ararken girmiş olduğu Müzik Odası'nda Host Kulübü ile karşılaşır. Adından anlaşılacağı üzere kulübün kuruluş amacı müşterileri memnun etmek üzerinedir ve Haruhi'yi müşteri zanneden kulüp harekete geçer. Haruhi bu ne saçmalık derken 80.000 dolarlık bir vazoyu kırar ve borcunu ödemek adına kulübe katılmak zorunda kalır ama o da ne? O bir kızdır ve artık kimliğini saklayarak hostluk yapmaktadır. Artık narin erkek rolündeki Haruhi ile klübün neşeli kralı Suou Tamaki, klübün ipleri elinde tutan aklı Ootori Kyouya, birbirinden ayırlamayan uçarı ikiz Hitaçiin kardeşler Kaoru ve Hikaru, klübün büyükleri vahşi Morinozuka Takaşi ile tavşan Haninozuka Mitsukuni eşliğinde kulübün maceraları başlamıştır.

Mangadan Kareler

Mangasını bir kere okumak yetti de animesini 3 kere izlemişimdir, abartmıyorum yani en çok güldüğüm serilerin başında gelir. İkizlerin kavgası, alışveriş merkezindeki kayıp çocuk anonsu falan of be Tamaki, ne adamsın valla aklıma geldikçe gülüyorum.😁

Mükemmel seri
Çok eski izlemiştim
Sonrasında 2 3 kez daha izledim
Fırsat bulursam bir daha izlerim

Ek not animesini izledim
Manga takip etmedim

Kaichou wa Maid-sama dan sonra güldüğüm nadir animelerden yani ben animesini izlemiştim. Üstünden de baya zaman geçti konuyu okuyunca bir hatırladım. Netflix e eklenmiş animesi 26 bölüm.

Epey eskiden izlemiştim, o zaman için eğlenceli geliyordu ama şimdi izleyeceğim bir tarz olarak görmüyorum.

Anime manganın ilk 8 cildini falan içeriyor. 10 cilt daha var ama anime kendince bir sona sahip. Bu yılbaşında Bone stüdyosu Ouran ile ilgili paylaşım yaptı. Belki ikinci sezon belki de baştan sonra yeni bir yapım gelebilir önümüzdeki yıllarda.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık