Senden beklemezdim bunu senseySakazuki yakışıklı adam. Kizaru ise gerçekçi bir yüze sahip. Aramaki'ye diyecek sözüm yok. O dudak ve kirpikler çakma tayfadaki adamlara benziyor.
Senden beklemezdim bunu senseySakazuki yakışıklı adam. Kizaru ise gerçekçi bir yüze sahip. Aramaki'ye diyecek sözüm yok. O dudak ve kirpikler çakma tayfadaki adamlara benziyor.
Hala fırsat varken Aramaki'yi kılıç tayfasına gönder. Adam amiral olmadan önce de kılıç ustasıydı sonuçta.Sakazuki yakışıklı adam. Kizaru ise gerçekçi bir yüze sahip. Aramaki'ye diyecek sözüm yok. O dudak ve kirpikler çakma tayfadaki adamlara benziyor.
Yahu ortada kapışma yok azrailde yok zaten.Hem kıpırdayamadı yerinden sen kapıştı diyorsun İlaç etkisiyle hayal görüyordu bence.Canlı çıkmış reis. Ölmesi lazımdı
Bu adam gibi çizmedi ki sevgili dostum. Kuzan'ın ilk çizimleri de Aramaki gibiydi. İleride daha iyi çizer umarım. Aramaki'nin kirpiklerini düzeltti bence. Dudakları fodder gibi hala ama.Senden beklemezdim bunu sensey
Sen niye Dragon'a böyle bir şey yaptın kiKF de filo amirali kim olsun diye seçim olsaydı seçim sonuçu böyle olurdu
Nasıl bir şey anlamadımSen niye Dragon'a böyle bir şey yaptın ki
Kazanıyoruz morgans yanlış veri veriyor.KF de filo amirali kim olsun diye seçim olsaydı seçim sonuçu böyle olurdu
Hem amiral yarışına soktun hem de KK yaptın.Nasıl bir şey anlamadım