@kuroashi.no.sanji1993 daha önce rica ettiğim gibi bir kez daha rica etsem çevirisini yapar mısın? En doğru haliyle bilelim bilirken.Orjinalinde var zaten, sadece mangaplus kaldırıyor
Son düzenleme:
@kuroashi.no.sanji1993 daha önce rica ettiğim gibi bir kez daha rica etsem çevirisini yapar mısın? En doğru haliyle bilelim bilirken.Orjinalinde var zaten, sadece mangaplus kaldırıyor
Hatta sayfanın daha iyisini atalım. @Trafalgar LawOrjinalinde var zaten, sadece mangaplus kaldırıyor
Hain law lobisi orjinal çeviride yer alan kısmı yok etmiş…@kuroashi.no.sanji1993 daha önce rica ettiğim gibi bir kez daha rica etsem çevirisini yapar mısın? En doğru haliyle bilelim bilirken.
Son paneller için, bu sonda bulunan köşedeki yazı.
Çokta önemli değil bana, küçükte olsa konu malzemesi olmaktan çıkarsa belki diye. :dd.d Big Mom katili kısmını resmileştirmem bana yeterli.
Geldim geldim orjinalini buldum
Küçük düşürücü bir yenilgi yazıyor.@kuroashi.no.sanji1993 daha önce rica ettiğim gibi bir kez daha rica etsem çevirisini yapar mısın? En doğru haliyle bilelim bilirken.
Son paneller için, bu sonda bulunan köşedeki yazı.
Çok teşekkürler çeviri için.Küçük düşüren bir yenilgi yazıyor.
@MD. Teach bunlar hep senin yüzünden. " Hayvan gibi güçlü Karasakal hasarlı olup yorulsa da olsun, Law'da zorlu rakip. " diye bir diyemedin.Geldim geldim orjinalini buldum