Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 164 66.4%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 83 33.6%

• Kullanılan toplam oy
    247
Üçüncü sezonda herhalde Alabasta ve Skypia ile Java arclarını kapsayacak.
Baya traşlama yapmaları gerekir. Hem Arabasta hem de JayaSkypia uzun arclar. Ama bir şekilde buna dönmeleri gerek. Arclar gittikçe uzuyor. Dizi devam final yapabilir ama devam edecekse daha da hızlanmalı. 4. Sezon Thriller Bark'a kadar yani Hem Water Seven hem de Enies Loby tek sezonda işlenmeli vs

Bunlar reklam kokan hareketler. Çok önemli olmayan beyaz karakterleri zenci yaptılar, baktılar yeterince tepki çekmiyor, Dragon zenci olacak diye yalan haber salıp tepkiyi ölçtüler. Sonra da Vivi'yi Hint yapalım dediler ve biraz olsun tepki çektiler. Şimdi de abartarak ağlıyorlar. Maksat reklam. Zenci elf gördü bu gözler, kör olmadı. Hint Vivi çok büyük bir etki yaratamaz. Abartıyorlar. Kaldı ki kız Vivi olarak çok sırıtmamış. Nami'nin perukları daha kötü.

Bu diziden hala kalite bekleyen varsa kolay gelsin derim : ) İlk sezon bölümleri o kadar berbattıki 3-5 dk da sara sara bitirmiştim bölümleri.2.ci sezon sanırım mumla aratacak gibi ilk sezonu.Zenci gay lezbiyen karakterlerle dolduracaklar.Bu platformdan ara sıra sadece animasyon kısmında düzgün yapımlar çıkıyor.

Baya traşlama yapmaları gerekir. Hem Arabasta hem de JayaSkypia uzun arclar. Ama bir şekilde buna dönmeleri gerek. Arclar gittikçe uzuyor. Dizi devam final yapabilir ama devam edecekse daha da hızlanmalı. 4. Sezon Thriller Bark'a kadar yani Hem Water Seven hem de Enies Loby tek sezonda işlenmeli vs
Kesinlikle. Arabasta ve Skypia bence üçüncü sezona çok rahat sığar. Bu iki arc Jaya’yı da dahil edersek aşağı yukarı 140 bölüm civarı yapıyor. Aynı toplamı Enies Lobby ve Water 7 arclarında da görmekteyiz. Bu yüzden üçüncü ve dördüncü sezonda bu arclar işlense beşinci sezonda belki bir ihtimal biraz uzun tutarlarsa Marineford ve zaman atlaması öncesi sürece gelebiliriz.

Ya iyi güzelde şu peruklar, çok yoruyor be .. Smoker ı oynayan oyuncu aşırı iyiyken, izlerken bu kim dedim. Genel olarak sahneler, dekorlar ben yapayım diye bağırıyor. Sonuç olarak her türlü izlicem Live yani çok bir şey beklememek lazım, gene fena değil… Tayfadan Nami ve peruğu aşırı sırıtıyor. Viviyi oynayan oyuncu fena değil ama cidden Vivi olmuş mu ? Şimdi manga ile alakası var mı?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık