Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010-2013)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    21
Sağ sol duygusaldı ama diğer yönlerden çok kötü işlendi be usta. Karakterleri hamasi ve karikatürize etmişti.
Şu an dönüp baksam bana da öyle gelir muhtemelen ama zamanında izlediğimde sevmiştim. Belki taraflı işlemiş olabilirler ama sağ sol durumu dizi içinde önemli ve duygusal sahneler verdi bize. Aydın karakteri gerçekte de öldürülen bir gençti diye hatırlıyorum mesela. En basitinden o bile bir derinlik katmıştı diziye.

Şu an dönüp baksam bana da öyle gelir muhtemelen ama zamanında izlediğimde sevmiştim. Belki taraflı işlemiş olabilirler ama sağ sol durumu dizi içinde önemli ve duygusal sahneler verdi bize. Aydın karakteri gerçekte de öldürülen bir gençti diye hatırlıyorum mesela. En basitinden o bile bir derinlik katmıştı diziye.
Geçen yıl bakmıştım bende. Onun nedeni de psikopat Tuğrul karakteri aklıma gelmişti. Hani bir sahnesi var. İzleyicilere şok etkisi yaratmıştı. Ona tekrardan bakayım derken video videoyu açtı. Aslında gerçeklerden besleniyor. Ancak; tek tarafın motivesini iyi işlerken; karşıt tarafın motivesini pek işlemiyor. Sanki Elf'ler ile orklar arasında bir savaş varmış gibi. Ancak yer yer gelir ağlatmıştı zamanında beni. Bu arada Hanımın Çiftliğini izledin mi ?

Bir Hatırla Sevgili değildir. Hatırladığım tek şey her şeyin aşırı abartışlı olması; aşırı dramatize ve abartılı oyunculuklar, Ali'nin bok yemesini yabancı kadın ayarttı olarak işleyen zenofobik ve çıtırdan mizojinist bir diziydi.
Mizojinist sahneleri var mıydı ya o dizinin. Ben onu konu olarak işliyor diye düşünüyordum.

Geçen yıl bakmıştım bende. Onun nedeni de psikopat Tuğrul karakteri aklıma gelmişti. Hani bir sahnesi var. İzleyicilere şok etkisi yaratmıştı. Ona tekrardan bakayım derken video videoyu açtı. Aslında gerçeklerden besleniyor. Ancak; tek tarafın motivesini iyi işlerken; karşıt tarafın motivesini pek işlemiyor. Sanki Elf'ler ile orklar arasında bir savaş varmış gibi. Ancak yer yer gelir ağlatmıştı zamanında beni. Bu arada Hanımın Çiftliğini izledin mi ?
Tuğrul karakteri baya psikopat biriydi gerçekten az çektirmedi bizim aileye. Mete'ye yaşattıkları falan korkunçtu. Karşıt tarafı baya kötü gösteriyorlar evet. Dizi o noktada taraf tutuyor net şekilde. Beni de ağlattığı yerler olmuştu. Hanımın Çiftliğini seneler evvel izlemiştim çok hatırlamasam da güzel diziydi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık