2 kişi yakaladığın adama adam dibindeyken mesafe kapatan herhangibir skill atma kardeşimMaç esnasında senin lol yorumculuğu
![]()

2 kişi yakaladığın adama adam dibindeyken mesafe kapatan herhangibir skill atma kardeşimMaç esnasında senin lol yorumculuğu
![]()
Onur > Arthur diyebiliriz o zaman...Yıldız oyuncu maç kazandırır kardeşim @Arthur Morgan
Mide karma morgana alan oyuncudan taşıyıcı olmaaazOnur > Arthur diyebiliriz o zaman...
ben varken kazanmışlar yokken kaybetmişler. İlk sezonundaki Fred gibiyim.Mide karma morgana alan oyuncudan taşıyıcı olmaaaz
32m Vi oyuncusuna da Vi öğretme be kardeşim. Domine ettim oyunu resmen. @Onur millete ayıp olmasın diye özelden yazdı sayende kazandık diye.2 kişi yakaladığın adama adam dibindeyken mesafe kapatan herhangibir skill atma kardeşim![]()
Aynı gezegende bile değiliz32m Vi oyuncusuna da Vi öğretme be kardeşim. Domine ettim oyunu resmen. @Onur millete ayıp olmasın diye özelden yazdı sayende kazandık diye.
Madem çok biliyon 1vs1 baron önü istediğin gün istediğin saat.![]()
Bence tesadüfben varken kazanmışlar yokken kaybetmişler. İlk sezonundaki Fred gibiyim.
Korktu deriz.Aynı gezegende bile değiliz
Bence tesadüf
Bu işi aramda yasuo 1v1'i çözer.Korktu deriz.