Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KorsanFan Ödüllü CL Fantezi Ligi Turnuvası

Olur usta. Cl bitince bu konuyu revize edip ona geçeriz.
Güzel olur ama ben seni yenince tadı kalmadı artık oyunun benim için.

Seneye oynanırsa da sırf full GS yapıp @Riful reis gibi gariban sevindirmeyi düşünüyorum :D
Valla sarıyor bu tarz oyunlar beni ya. Yalan yok bir aylık versiyonu daha güzeldi ama bu da yer yer eğlenceli idi.

Fifa Kulüpler Dünya Kupasından sonra Galatasaraylı Şampiyonlar Ligi de güzel akar. Galatasaraylı olup da kadroya Gsli topçu almayanları ya da her hafta Gsnin rakiplerinin forvetlerini kadrosuna alanları zorbalarız.

Valla sarıyor bu tarz oyunlar beni ya. Yalan yok bir aylık versiyonu daha güzeldi ama bu da yer yer eğlenceli idi.

Fifa Kulüpler Dünya Kupasından sonra Galatasaraylı Şampiyonlar Ligi de güzel akar. Galatasaraylı olup da kadroya Gsli topçu almayanları ya da her hafta Gsnin rakiplerinin forvetlerini kadrosuna alanları zorbalarız.
Fener de gruplara kalırsa, oynayacakları rakip takım forvetlerini doldururuz kadroya, uff düşüncesi bile mutluluk kaynağı be..

Gelenek oldu. Artık her turnuvaya açarız. Cl uzun olduğu için Avrupa gibi hızlı tüketmedik. O yüzden aynı tat olmadı . Bence Fifa Kulüpler Dünya Kupası da aynı tadı vermez prestijinden dolayı ama daha kısa olduğu için oynarız yine.

Seneye Galatasaraylı Cl üstüne Dünya Kupası var. Onlar daha keyifli olur.

Gelenek oldu. Artık her turnuvaya açarız. Cl uzun olduğu için Avrupa gibi hızlı tüketmedik. O yüzden aynı tat olmadı . Bence Fifa Kulüpler Dünya Kupası da aynı tadı vermez prestijinden dolayı ama daha kısa olduğu için oynarız yine.

Seneye Galatasaraylı Cl üstüne Dünya Kupası var. Onlar daha keyifli olur.
İnter Miami ve GS'yi ben temsil edeceğim. Bakalım belki Sara'nın değeri Fantasy ligde görülüyordur :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık