Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

KF Futbol Takımını Kur

Dattebayo(kaleci dediğin rakip takım taraftarını kudurturken kendisinde çelik gibi sinir olandır.)

Alpamis-Redteror-Battalgazi(Defans dediğin sert olur, top geçse bile adamı geçirtmez. Asla pes etmez.)

Yamato- Rem- Kenshiro- De4thnight (Orta sahaya koşup pres yapacak genç topçu lazım. Böylece hem takım daha enerjik olur. Hem de bu yetenekli gençleri ileride iyi paraya satarız. Bu yüzden ne kadar liseli varsa buraya koydum. )

Montana- Yubashiri-sama- Kekomancer (Komikli yorumlarını seviyorum. Forvet dediğin taraftarın yüzünü güldürür.)

Üç oyuncu değişiklik hakkında kullanacağım isimler:
Kuroro: Görev adamı. Kın sevdalısı. Oyun entelektüeli. Yubashiri-sama'nın canı oynamak istemediğinde forvette oynayacak.
Chris: Datte abisi ne zaman izin verirse o zaman kaleye geçecek.
Roronoa: Bu Yamato biraz melankolik bir çar. Dednaytin de arada aklı bir karış havada oluyor. Bu ikisiyle beraber dönüşümlü olarak forma şansı bulacak.

Capori ve Bavs kart cezalısı oldukları için 18'e alınmadılar.

Silinmiş Üye

Dattebayo(kaleci dediğin rakip takım taraftarını kudurturken kendisinde çelik gibi sinir olandır.)

Alpamis-Redteror-Battalgazi(Defans dediğin sert olur, top geçse bile adamı geçirtmez. Asla pes etmez.)

Yamato- Rem- Kenshiro- De4thnight (Orta sahaya koşup pres yapacak genç topçu lazım. Böylece hem takım daha enerjik olur. Hem de bu yetenekli gençleri ileride iyi paraya satarız. Bu yüzden ne kadar liseli varsa buraya koydum. )

Montana- Yubashiri-sama- Kekomancer (Komikli yorumlarını seviyorum. Forvet dediğin taraftarın yüzünü güldürür.)

Kuroro: Görev adamı. Kın sevdalısı. Oyun entelektüeli. Yubashiri-sama'nın canı oynamak istemediğinde forvette oynayacak.
Roronoa: Bu Yamato biraz melankolik bir çar. Dednaytin de arada aklı bir karış havada oluyor. Bu ikisiyle beraber dönüşümlü olarak forma şansı bulacak.

Vaay, satışı bir gün yiyeceğimizi söylüyorsun yani. En azından dürüstsün :D

Kalede @Alpamis zor topları kurtarır, imkansız denen kurtarışlar yapabilir.
Defans dörtülsü @BattalGazi @Chris @Dracule Mihawk @Mr.Bushido top geçer adam geçmez, ölümüne bir savunma.
Orta sahayı amiralcilerden kurardım iyi anlaşıp, top çevirirler, orta sahada iyi top tutarız. @sensey @Mewtwo @CupCake @Sakata Gintoki
gizli forvet @kekomancer kendini sanjici gibi gösterip sanjinin kuyusunu kazdığı gibi gizli forvet görevini de rahatlıkla yapar.
golcü de @RedTeroR olsun, torpil geçeyim.
Beni orta sahaya koymuşsun ama top çevirebileceğimi pek sanmıyorum.

Üye silindi 6810

Çok iyi lan (ayı gibi güldüm random atmak yasak ya böyle bir çözüm buldum)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık