Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Jewelry Bonney'nin seviyesi

Jewelry Bonney'nin seviyesi

• Kullanılan toplam oy
    14
Egghead arcında işlenmeye başlanan En Kötü Nesil Üyelerinden olan Jewelry Bonney Egghead'de Luffy'nin Gear 5 formunu kopyalayarak gücünü katladı. Peki ya Jewelry Bonney'nin elde ettiği bu seviye artışından sonra güncel güç seviyesi nedir? Karakterle ilgili bilgileri ''Kütüphane'den'' aldım. Hayırlı forumlar.

Jewelry Bonney
Jewelry Bonney (Juerī Bonī), Güney Mavi kökenli bir korsan tayfası olan Bonney Korsanları'nın kaptanı olan bir korsandır. En Kötü Nesil olarak anılan on iki kişilik korsan grubundaki kişilerden biridir.

Ödül: 320.000.000 beri

Wano'da Luffy'nin Kaido'ya karşı kullandığı dev formunu Ethanbaron V. Nusjuro'ya karşı kullanması

Franky ve Sanji ile birlikte Luffy'e yardım ederek Gorosei Marcus Mars'ı adadan olabildiğince uzaklaştırması

Luffy ile birlikte Gorosei Jaygarcia Saturn'ü yenmesi

Not: Bonney'nin Nika Formu baz alınacaktır.

Son düzenleme:
Nika formunda komutan ederse eder ki sanmıyorum. Bu kadar mutlak bir güç değil G5, altyapı istiyor. Alabasta Luffy'ye versen bu gücü Doflamingo yenecek seviyeye gelmez.

Bonney’i severiz de çok küçülttüler karakteri. Her açıdan. Yaş-deneyim-tecrübe-güç-yetenek. Bu kızın tayfası yok muydu? Neredeler şu an? Tayfanın miçosu gibi takılıyor ortamlarda. Kuma’ya ne oldu?

Güç olarak koramiral-yc4 gibi bir şey. Yine de yeteneği iyi, birilerini yaşlandırıp gençlendirme muhabbeti iyi. İyi destek rol olur. Muhtemelen çok güçlü karakterlere karşı yeteneği işlevsiz kalacaktır ama zayıf karakterleri devre dışı bırakma hususunda işe yarayacaktır.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık