Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Bu filmi beğendiysen bahsetmeden geçemeyeceğim bu yönetmenin öyle bir filmi var ki ölmeden önce izlemek lazım herkese tavsiye ederim imdb linki koyuyorum. https://www.imdb.com/title/tt0037008/
Öteki filmle peş peşe izlemiş olmamak için bu filmi yenice seyrettim, aslında filmin başından beri katilin kimliğine ilişkin detayların altı çizilmişti ama ben onları aldatmaca diye düşünüp aldandım.:) İhtiyarın saplantılı hareketlerini kadın da fark ediyor gibiydi ama iş hayatında kazandığı başarıyı ve şöhreti adama borçlu olduğu için mesafe koymayı istemiyordu muhtemelen. Böyle güçlü diksiyonlarıyla hazırcevap karakterler arasındaki sohbetleri dinlemek de çok keyifli oluyor, paylaşım için teşekkürler. Filmi ararken Laura isimli bir post rock grubu da keşfettim bu arada, şarkılarını çok beğendim valla albümlerinden 2 tanesini indirdim telefona. Bu işten çok kazançlı çıkmış gibi hissediyorum.

Öteki filmle peş peşe izlemiş olmamak için bu filmi yenice seyrettim, aslında filmin başından beri katilin kimliğine ilişkin detayların altı çizilmişti ama ben onları aldatmaca diye düşünüp aldandım.:) İhtiyarın saplantılı hareketlerini kadın da fark ediyor gibiydi ama iş hayatında kazandığı başarıyı ve şöhreti adama borçlu olduğu için mesafe koymayı istemiyordu muhtemelen. Böyle güçlü diksiyonlarıyla hazırcevap karakterler arasındaki sohbetleri dinlemek de çok keyifli oluyor, paylaşım için teşekkürler. Filmi ararken Laura isimli bir post rock grubu da keşfettim bu arada, şarkılarını çok beğendim valla albümlerinden 2 tanesini indirdim telefona. Bu işten çok kazançlı çıkmış gibi hissediyorum.
Başka birinin izleyeceğini düşünmemiştim teşekkürler. :) Seksen ve doksanlar da iyidir ama klasik Hollywood dönemi altın çağıdır amerikan sinemasının.O dönemin oyuncuları şu an pek kullanılmayan bir aksan kullanıyorlar ismi bir anda aklıma gelmedi ve senaristler de diyalog ustasıydılar denebilir.Laura bir kara film ilgini çektiyse daha önce açtığım şu konuya bakabilirsin. https://www.korsanfan.com/konu/film-noir-kara-film-akimi.7319/

2. filmden sonraki açık ara en iyi film olmuş. Arkadaşla izlerken aşırı eğlendik ki bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama sinemada izlemeye değmişti.

İki günde 4 Godzilla filmi izledim.
Şu kanıya vardım Godzilla'nın yanına güzel bir drama her zaman şart. Full fan servis basınca olmuyor.
King of Monsters ve New Empire full fan servisten oluşuyor ve hikaye örgüleri rezalet. Godzilla 2014 ve Minus One bu konuda iyi iş çıkardı.

Ekran Görüntüsü (235).png

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık