Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] İlk Bölümü En İyi Olan Yabancı Dizi

İlk bölümü en iyi dizi

• Kullanılan toplam oy
    15
Cevap verirken diziye sevginizden bağımsız yalnızca ilk bölüm kalitesi üzerinden ya da uyandırdığı merak vs. gibi duygular üzerinden cevap verin.

Anketteki diziler kendi zevklerim , imdb puanları, reddit, ekşisözlük gibi sitelerdeki yorumlar baz alınarak hazırlanmıştır.

The Shield gibi bana göre listeye kesin girmesi lazım olan dizileri çok popüler olmadıkları icin bilerek koymadım.

Mini dizileri dışarıda tuttum anket sayısı sınırlı diye. Fargo’da mini dizi denebilir ama 1. bölümü çok iyi olduğu için torpil geçtim.

Diğer seçeneği işaretleyerek alternatif dizileri yazabilirsiniz , mini diziler dahil.

Lost
Pilot Part:1 (Imdb: 9.1)

Breaking Bad
Pilot (Imdb: 9.0)

The Marvelous Mrs. Maisel
Pilot (Imdb: 8.6)

Mr. Robot
eps1.0_hellofriend(Imdb: 9.2)

Dexter
Dexter(Imdb: 8.6)

Westworld
The Original(Imdb: 8.8)

House of Cards
Chapter 1(Imdb: 8.5)

Fargo
Crocodile’s Dilemma(Imdb: 9.3)

The Walking Dead
Days Gone Bye(Imdb: 9.2)

Six Feet Under
Pilot(Imdb: 8.7)

Prison Break
Pilot(Imdb: 8.7)

The Boys
The Name of The Game(Imdb: 8.7)

This is Us
Pilot(Imdb: 9.2)

Mad Men
Smoke Gets In Your Eyes(Imdb: 8.1)

Seçenekler üzerinden dizilerin devam bölümlerini bilmediğimizi varsayarsak benim için This Is Us.

Son yıllarda ise Severance diyebilirim.

Listenin çoğunu izlemedim. Lost favorilerimdendir. Breaking bad pek sevmesem de yiğidi öldür hakkını yeme, ilk bölümü inanılmaz iyiydi. Diğer olan son oyum ise person of interest. Konusu çok merak uyandırıyor. Kaliteli dizi.

Listeden sadece Lost ve This is Us ilk bölüm olarak etkileyici gelmişti.

Bunların dışında The Sinner, Unforgotten, Mad Dogs, How to Get Away with Murder, Okkupert, The Missing aklıma ilk gelenler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık