Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Veraset savaşını hangi prens kazanır?

Veraset savaşını hangi prens kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    14
Veraset savaşının şu ana kadar olan kısmında ölen 8. prens Sale Sale 10. prens Kacho ve 12. prens Momoze'yi listeye almadım. Uzun zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum forumda bununla ilgili bir konu göremedim, eğer bu konuyla ilgili benzer bir konu varsa kusuruma bakmayın, ben bulamadığım için açtım.

1. prens Benjamin

1. Kraliçe Unma'nın en büyük oğludur, Kakin ordusu üzerinde hakimiyeti vardır. Fiziksel olarak oldukça güçlüdür. Askeri kökenli olduğu için nen konusunda bilgi sahibidir, nen kullanıcısıdır. Nen yeteneği kendisine bağlılık yemini etmiş kişilerin ölümlerinden sonra ölen kişilerin nen yeteneğini kullanmasını sağlar. Nen canavarının yeteneği henüz belirsizdir.

2. prens Camilla

2. Kraliçe Duazul'un en büyük çocuğudur. Camilla çok bencil bir insandır, her şeyin kendi istediği gibi olmasını ister. Annesi Duazul'dan diğer kardeşlerini öldürmesini istemiştir. Nen yeteneğinin özelliği; Bir kişi Camilla'yı öldürürse Camilla'yı öldüren kişiyi öldüren bir kedi oluşturur, bu kedi Camilla'yı öldüren kişiyi öldürüp Camilla'yı iyileştirir. Bu yeteneği Benjamin'e karşı kullanmaya çalışmış ancak başarısız olmuştur. Nen canavarının yeteneği belirli koşulları yerine getiren bir hedefi zorla kontrol etmesini sağlar.

3. prens Zhang Lei

3.Kraliçe Tang Zhao Li'nin tek çocuğudur. Kendisi 3 mafya ailesinden biri olan Xİ-YU ailesinin lideridir. Çok sakin ve ileriyi düşünen bir insandır. Diğer prenslerden farklı olarak kendisiyle iletişim kurmak isteyen kişilerle araya aracı sokmadan doğrudan kendisi görüşür. Nen hayvanı madeni bir para oluşturur, oluşturduğu paranın etki etmesi için belirli bir zamanın geçmesi ve koşulların oluşması gerekir. Bu yetenekle ilgili bilgiler tamamen Kurapika tarafından sağlanır. Yeteneği tam olarak anlamadığım için yüzeysel bir açıklama yapıp bırakacağım.

4. prens Tserriednich

1.Kraliçe Unma'nın bir diğer oğludur. Kendisi 3 mafya ailesinden biri olan Heil-ly ailesinin lideridir. Şuanda bu mafya kendi kontrolü dışına çıkmış ve Morena'nın kontrolüne geçmiştir. Tserriednich son derece psikopat bir insandır. Kurta klanından (Kurapika'nın katledilen klanı) bir çok kişinin vücudunun parçalarının koleksiyonunu yapar. Veraset savaşı sırasında inanılmaz nen potansiyeli ortaya çıktı, veraset kabının sağladığı nen canavarı dışında kendisi istemeden bir nen canavarı daha oluşturdu. Veraset kabının oluşturduğu nen canavarı ona yalan söyleyen kişilerin yalan söylediğini anlar, yalan söyleyen kişinin vücuduna bir çizik atar. Çizik atılan yer ve çevresinde fiziksel değişim yaşanır, bu yeteneğin bütün özellikleri bilinmemektedir. Kendi kendine fark etmeden oluşturduğu diğer nen yeteneği ise paralel evren yaratmaktır. Tserriednich bu yetenekle paralel evren oluşturur. Bu yetenekte oldukça karmaşık bir yetenek olduğundan daha fazla yazmayacağım. Veraset savaşında yaşanan hiç bir olayı umursamayıp kendisini nen konusunda geliştirmeye adamıştır. Kendisinin Beyond Netero'nun oğlu olma ihtimali oldukça yüksektir.

5. prens Tubeppa

2. Kraliçe Duazul'un bir diğer kızıdır. Savaşın ilk 5 prens arasında geçeceğini düşünür, kendisinden küçük olan prenslere karşı hoşgörülüdür. Prenslerin karakterleriyle ilgili yorumlar yapar. Prens Benjamin, Camilla ve Zhang Lei'den hiç hoşlanmaz. Son derece dikkatli bir insandır, diğer prenslerin korumaları yanındayken asla açık vermez. Nen canavarı içinde çeşitli ilaçlar ve kimyasallar sentezler.

6. prens Tyson

4. Kraliçe Katrono'nun tek çocuğudur. Sıklıkla aşkım ve sevginin gücünden bahseder. Kendisi korumalarından bir kitap okumasını ister. Nen canavarı küçük nen canavarları oluşturur ve onları etrafa saçar. Tyson'ın kitabını okuyan kişilerden aura toplar, karşılığında onlara mutluluk verir. Tyson'ın öğretilerini ne kadar düzgün okumuşsa mutluluk seviyesi o kadar artar. Kendisi bana göre veraset savaşındaki en tuhaf karakterdir, davranışları hareketleri iyi görünse de bir o kadar rahatsız edicidir.

7. prens Luzurus

2. Kraliçe Duazal'ın tek oğludur. 3 mafya ailesinden olan CHA-R ailesinin lideridir. Kendisi her hangi bir aksiyon almadan sadece odasında oturur, madde bağımlılığı vardır. Nen canavarının yeteneği hedefin arzularına isteklerine göre bir tuzak efsunlar, hedef doyum noktasına gelince tuzak devreye girer.

9. prens Halkenburg

1. Kraliçe Unma'nın üç oğlundan biridir. Halkenburg karakteristlik özellikler bakımından diğer prenslerden oldukça farklıdır, Kakin imparatorluğunun Kraliyet sistemine karşıdır. Son derece zeki bir insandır, akademik olarak çok başarılıdır. Dünyanın en iyi okçularından biridir. Düzeni yıkmak için kral olmayı hedefler.1. Kraliçe Unma'nın favorisidir, annesinden destek alır. Nen canavarının yeteneği etrafında kendisine bağlı insanlar varken inanılmaz güçlü bir nen oku açığa çıkartır. Bu ok ile vurulan kişi ile Halkenburg dahil Halkenburg'u destekleyen birinin ruhu yer değiştirir. Halkenburg bu yeteneği Balsalmilco karşısında kullanarak ruhlarını yer değiştirir, bu sayede kendine öldü süsü verir.

11. prens Fugetsu

6. Kraliçe Seiko'nun iki kızından biridir. Kardeşi Kacho'ya çok bağlıdır. Kardeşi Kacho ile birlikte gemiden kaçmayı amaçlamışlardır. Nen yeteneği istediği bir yere gidebilmesini sağlayan bir kapı oluşturur. Nen yetenekleri Kacho ile uyumludur. Gemiden başarısız kaçma girişiminden sonra zayıf düştüğü için lanetler musallat olmuştur.

13. prens Marayam

7. Kraliçe Sevanti'nin ikinci çocuğudur. Marayam ile ilgili bildiğimiz tek şey nen canavarının kaldıkları odayı başka bir yere taşıması, odaya dışarıdan hiç kimsenin giremediği ve odadan çıkanların geri dönemediğidir. Nen canavarı sayesinde savaştan tamamen izole bir şekilde güvende duruyor.

14. prens Woble

8. Kraliçe Oito'nun tek çocuğudur. Kendisinin korumalığını Kurapika yapmaktadır. Şuana kadar nen canavarı kendini hiç göstermedi.

Son düzenleme:
Tahmin etmesi çok zor.
Tyson:İlk eleyeceğim bu olur.
Camilla:İkinci kraliçenin çocuğu olsa da zafere ulaşacağını sanmıyorum.(Zaten en etkili kraliçe birinci kraliçe ve savaşın kazananı olacaksa onun çocuklarından biri olması muhtemel)
Tubeppa:Cık
Marayam:Çok bir olayını görmedik,çocuk zaten.Olacağını sanmıyorum.Ama olurda barış vesaire durumu olursa hayatta kalanlardan olabilir..
Luzurus:Mafya ile bağlantıları olduğundan şansı yok değil ama zannetmiyorum.(Eğer Beyond'un çocuğu falan çıkmazsa tabi)
Fugetsu:Cık,burası aslında biraz karışık.Kaiser Fugetsu'yu destekleriz minvalinden konuşmuştu ama hiç belli olmaz.Olurda diğer prenslerin ölmek zorunda kalmadığı bir yol varsa hayatta kalır,hatta varis olur.
Woble:Daha bebe ama arkasında dağ gibi Kurapika var.
Zhang Lei:Benim sevdiğim prenslerden.Sürpriz yapabilir...
Benjamin:Birinci kraliçenin çocuğu.Yukarıda yazdığım gibi kazananın birinci kraliçenin oğullarından olması muhtemel.Aynı zamanda orduyu da elinde bulunduruyor.Yalnız her an ölüm haberini alabiliriz..
Tserriednich:Bu adam çok fena bir şey.İnanılmaz bir potansiyeli var,bu şekilde eğitimine devam ederse bırak veraset savaşını kazanmayı elde ettiği politik güçle beraber dünyayı yerinden oynatır.Netero ile benzerliğinden dolayı Beyond'un çocuğu çıkması da en olası isimlerden biri.Açıkcası bu karakterin yaşayacağını düşünmüyorum,yaşarsa da canavarın teki olur..
Halkenburg:En yükselişte ki isim bu.Kendisi de birinci kraliçenin çocuğu ve kraliçenin kendisi bizzat onu destekliyor gibi görünüyor.Benjamin'le başlayıp teker teker işi bitirebilir.

Velhasıl bu savaş durabilir,barışçıl yöntemlerle çözüm yolu vs. de bulunabilir,Beyond'un yapacakları fark yaratabilir.Kısaca tahmin etmek imkansız...

Marayam ve Woble'ın kazanacağını hiç zannetmiyorum. Tyson'ın kazanabilecek zekaya sahip değil. Tobeppa, Luzurus ve Zhang Lie kazanabilir ama kesinlikle favori değiller. Fugetsu kazanamaz.

Tserriednich hem nen potansiyeli hem çalışkanlığı hem babasının Beyond olması (Bana göre öyle) onu açık ara favori yapıyor.

Benjamin'in kendi nen yeteneği gayet iyi, adamları öldüğü zaman onların nen yeteneğini alıyor. Ordu'da onun tekelinde kazanabilmek için gerekli zekaya da sahip. Bence Halkenburg tarafından öldürülecek.

Camilla'nın nen yeteneği gayet güzel ama kazanmak için yeterli zekaya sahip olduğunu düşünmüyorum, kendini çok beğenmiş biri.

Halkenburg'un nen hayvanının yeteneği benim çok hoşuma gitti, akıllıca kullanılabilirse çok tehlikeli bir yetenek. Hem zekasıyla hem karakteriyle diğer prenslerden kesin bir şekilde ayrılıyor. Nen yaratığının gücünü çok iyi bir şekilde kullanacağını düşünüyorum. Bu sepeblerden ötürü favorim Halkenburg.

Bence bu savaş Tserriednich ve Halkenburg arasında geçecek, favori olarak gözüken Benjamin bence erken ölecek.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık