Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Hasır Şapkaları hafife alıp kül olan bazı kişiler olduğunu bildiğini sanıyordum."
Trafalgar Law - Bölüm: 655
Neler yeni

Hunter x Hunter Karakterlerinin Seviyeleri

Sınırsız olanlar en güçlü. Meruem ve ikinci prens en azından şu anlık böyle.
Meruem nen sahibi biriyle beslenince güçlenmeye devam ediyor; ikinci prens ise ölüp ölüp diriliyor. Sürekli artan bir nen.
Daha fazlasını sinraya bırakacğım.

Potansiyel olarak değerlendirebilirsin. Yaş anlamında Killua ve Gon insan oldukları için daha farklı gelişim gösteriyorlar karıncalardan. O yüzden onu örnek verdim. 40 günlük diyorsun Meruem'e de bunların doğaları farklı. Killua ve Gon için potansiyellerine erişmiştiler diyebiliyor musun? Hayır. Ama Meruem için az çok diyebiliyorsun. Meruem en son halinin üstüne 10 kat daha koyar diyen var mı?
Meruem'in neyini potansiyel olarak değerlendiriyorsun tam olarak? Meruem, saldırı amaçlı, hiçbir Nen yeteneği kullanmadı, aurasına dahi odaklanmadı. Üreteceği tekniğe bağlı olarak, en son halinin 50 kat bile üstüne koyabilir.

Sınırsız olanlar en güçlü. Meruem ve ikinci prens en azından şu anlık böyle.
Meruem nen sahibi biriyle beslenince güçlenmeye devam ediyor; ikinci prens ise ölüp ölüp diriliyor. Sürekli artan bir nen.
Daha fazlasını sinraya bırakacğım.
Sınırsız olanlar derken ne demek istedin?Camilla'nın yeteneği hakkında kesin bir şey denemez bu arada.Mesela çıkan Nen yaratığı kedi herkesi öldürebilir mi? Kesinlikle zannetmiyorum..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık