Birebir eşleşme anlamında yaptım Law'a karşı Yamato ama Dressrosa Law ise gerek yok.Luffy'e güvenin yok mu reis? Şuan Mihawk'ı yener bence. Hatta Luffy tek başına 2 Shichibukai falan götürür. Zoro ve Sanji Sağ ve Sol kollar ile denk kapışıyor.
Birebir eşleşme anlamında yaptım Law'a karşı Yamato ama Dressrosa Law ise gerek yok.Luffy'e güvenin yok mu reis? Şuan Mihawk'ı yener bence. Hatta Luffy tek başına 2 Shichibukai falan götürür. Zoro ve Sanji Sağ ve Sol kollar ile denk kapışıyor.
Güncel Law zaten sıkıntı çok fazla bizim tayfa telef olurduBirebir eşleşme anlamında yaptım Law'a karşı Yamato ama. Dressrosa Law ise gerek yok.
Karşıda da Zoro var amaÖhm öhm, Mihawk abimin olduğu taraf tokatlar.
Mihawk abin arc sonu Luffy'nin gelip altına sığınır peşimdeler diye.Öhm öhm, Mihawk abimin olduğu taraf tokatlar.
Korsanlar Kraliçesi nereden baksan bir Yonkou/Amiral olmalı be HasanLuffy, Mihawk'ı yener.
Zoro, Dof'u yener. Ki sonrasında gücü de kalır gibi.
Sanji, Kuma'yı yener.
Jinbei, Crocodile'ı yener.
Brook, Robin, Nami birlikte Hancock yener.
Chopper , Franky birlikte Moriah yener.
Yamato, Law'ı yenebilir ama kararsızım yine de yenemese de gerisini Zoro bitirir.
Usopp da Buggy'i yener.
Zoro, bir çakıya bakar.Karşıda da Zoro var ama
Mihawk abim Luffy'nin kollarını keser, hamak diye kullanır. Lütfü önce kılıç bağışıklığı kazansın, lastikliğinden kurtulsun, en son Mihawk babanın karşısına çıkmaya yüzü olur belki.Mihawk abin arc sonu Luffy'nin gelip altına sığınır peşimdeler diye.
Şurası hariç katılıyorum.Luffy, Mihawk'ı yener.
Zoro, Dof'u yener. Ki sonrasında gücü de kalır gibi.
Sanji, Kuma'yı yener.
Jinbei, Crocodile'ı yener.
Brook, Robin, Nami birlikte Hancock yener.
Chopper , Franky birlikte Moriah yener.
Yamato, Law'ı yenebilir ama kararsızım yine de yenemese de gerisini Zoro bitirir.
Usopp da Buggy'i yener.
Zaten kan aksın diye açtık.Baya kan akıcak bir konu gibi duruyor.