Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Hangi İsimler Xebec'e İhanet Etmiştir?

Sizce Hangi Tayfa Üyeleri Rocks'a İhanet Etti

• Kullanılan toplam oy
    21
Peki Xebec onlara "siz karışmayın, ben tek savaşacağım" dediyse ve onlar da onun kaybettiğini görmesine rağmen müdahale etmediyse aynı mı sayılıyor?
O zaman sayılmayabilir ama öyle birşey olduğunu pek sanmıyorum. WB ve Kaido'nun yorumları öyle gözükmüyor. Xebec tek başına Roger Garp, Şövalyelerle tek başına dövüşmeye çalıştıysa senaryo farklı olur ama WB ve Kaido niye boş yere tribe girsinler böyle bir durumda.

O zaman sayılmayabilir ama öyle birşey olduğunu pek sanmıyorum. WB ve Kaido'nun yorumları öyle gözükmüyor. Xebec tek başına Roger Garp, Şövalyelerle tek başına dövüşmeye çalıştıysa senaryo farklı olur ama WB ve Kaido niye boş yere tribe girsinler böyle bir durumda.
Byrnndi World ve Douglas Bullet gibi korsan-Denizci iş birliği yapılarak ele geçirilen kişiler var. Ana seride olmasa da benzer bir konsepti burada görebiliriz diye düşünüyorum.

Byrnndi World ve Douglas Bullet gibi korsan-Denizci iş birliği yapılarak ele geçirilen kişiler var. Ana seride olmasa da benzer bir konsepti burada görebiliriz diye düşünüyorum.
Xebec'in düşüşünün ana nedeninin Roger ve Garp'ın zoraki işbirliği yüzünden olduğunu az çok biliyor gibiyiz bir nevi dediğiniz şey gerçeklemiş. Ochoko'da benzer bir şekilde Karasakal ve Coby'nin kısa süreli ittifakıyla düştü. Sırada muhtemlen Teach var benzer birşekilde Luffy ve Coby tarafından yenilebilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık