Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haklarımız, Haklarınız Ve Nasıl Savunuruz?

Sayın yönetim eğer faydalı ya da konuyu uygun görmezse konuyu silebilir.

Ben buraya bazı hap bilgiler yazacağım, aramızda avukatlar, hukukçular vardır elbet onlar da gerisini tamamlarlar.

Öncelikle her Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşının Anayasamızı okuması gerekmektedir.

https://www.icisleri.gov.tr/kurumla...ite/illeridaresi/Mevzuat/Kanunlar/Anayasa.pdf

İkinci olarak size çok basit şeylerden bahsedeceğim.

Diyelim ki herhangi bir durumda gözaltına alındınız;

Telefonun ses kaydını aç, kamerayı da açamıyorsan cebine koy. Düzgün cevaplar ver, sakinliğini koru.
Kötü muameleye uğrayıp bir de tutanakla başka suçlamalarla karşı karşıya kalabilirsin, başka şahidiniz olmayacağı için ses kaydınız sizin deliliniz olacaktır.
AVUKATIN gelmeden hiç bir şeye imza atma! İMZA ATMA, İMZA AT GİT DENİRSE DAHİ İMZA ATMA! HİÇ BİR ŞEYE AVUKATIN OLMADAN İMZA ATMA!
"Cep telefonunu ver, şifresini gir açmak zorundasın" denirse, telefon için el koyma kararı isteyin, el koyma kararı gelirse bile şifre girmek zorunda değilsiniz, sadece telefonu verirsiniz. verirsen dahi şifre girmek açmak vs zorunda değilsin. Böyle bir zorunluluk asla yok. Telefonların şifreli olsun, konuşma programların şifreli olsun. Hiç bir şeyi açmak zorunda değilsin.
Genelde burada işte zorundasın, şifreni vereceksin açaçaksın vs tarzı konuşmalar olursa "hayır açmıyorum", hiç bir şeyi de imzalamıyorum avukatımı istiyorum demeye devam edin.
Kötü muamele görürseniz, götürüldüğünüz doktora kesinlikle darp raporu alın, doktorlar bazen vermeyebiliyorlar, diretin başka doktor istiyorum deyin.
Arama ve El koymalarda mahkeme kararını okuyup görmek isteyin. Aracınız sizin evinizle aynıdır. Evinizi nasıl izinle arayabilirlerse, arabanızın içinde de bazı bölümler izinle aranır izin yoksa aratmayın. İzin alınsın gelinsin, izni görün öyle.

Emniyet Müdürlüğünden savcılığına kadar en önemli şey avukatınızdır, dostunuz kardeşiniz, ananız, babanızdır. Avukatınızı istedikten sonra size bir avukat atanacaktır, avukatla konuşun ve savunmanızda mutabık kalın, Avukatınız gelmeden İFADE vermeyin! Avukatınız gelmeden İMZA ATMAYIN!

Geri kalan detayları sitedeki hukukçular yazıp tamamlasın, benim ilk aklıma gelenler bunlar.

Anayasamızı okuyun, hak ve sorumluluklarınızı bilin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık