Güzel bir anketle geldiğimi söyleyebilirim.Konu isminde açık biçimde belirtmedim çünkü konu ismine göre içeriği okumadan yorum yapıldığına çok şahit oldum.O şekilde sağlıklı veri elde edilemiyor emek boşa gidiyor.Anket seçenekleri ismin etkisiyle oylanmaması için numaralandırma şeklinde olacak.
Meali şu : One piece evreninde yaşadığınızı farz edelim.Kimden veya hangi gruptan nasıl bir eğitim almayı seçerdiniz ?
Ancak önce kurallara geçelim.Bazı sebeplerden ötürü bu kurallara göre değerlendirmenizi yapın.Herkesin direk olarak çok güçlü isimleri söylememesi için.
KURALLAR :
1 - Usopp'un ilk halinden bile zayıfsınız korkak değilsiniz ama cesur da değilsiniz.Evrendeki en zayıf sıradan vatandaş gibi olacaksınız.
2 - Haki özelliğini zorladığınızda açabilirsiniz ancak sadece bir çeşidini.H.haki söz konusu değil.B.haki varsa bardak kadar çıkar sizden gözlem açabilirsen de en alt seviyede.Yani Coby gibi özel bir durum söz konusu değil.
3 - Meyve yok.Ne geçmişte ne de gelecekte yiyebilirsiniz.O kadar şanssızsınız kader yüzünüze gülmüyor.Buna yapayı gerçeği dahil.
Kısacası kısıtlı imkanlara sahipsiniz çapınız belli ulaşacağınız seviye belli ama güçlenmelisiniz.10x güç limitiniz olsa bile bunu nasıl ve ne tarzda kullanmanız gerektiğinin çok önemli olduğunu düşünüyorsunuz evren içindeki dövüşlerde tam verim alabilmek için.
Her eğitimin farklı bir avantajı var.İvankov ile uçabilme ihtimalin olabilir,bilginler ile havayı manipule edebilirsin gibi vs...
1 - Rayleigh - Ray'in standart eğitimi gördüğümüz tek örnek.
2 - Mihawk - Mihawk'ın kılıç ustası eğitimi.
3 - İvankov - Yemek tarifi ve koşmaya dayalı eğitim.
4 - Hava bilginlerinin verdiği eğitim.
5 - Heracles'in zorlu yaşam eğitimi.
6 - Standart Cp örgütü eğitimi.
7 - Doflamingo Ailesi'nin eğitimleri.
8 - Zeff'in tekme eğitimi.
9 - Kyros - Gladyatör eğitimi.
10 - Garp'ın denizcilik eğitimi.
11 - Dragon - Ejder teknikleri eğitimi.
12 - Hack - Balıkadam karatesi eğitimi.
Meali şu : One piece evreninde yaşadığınızı farz edelim.Kimden veya hangi gruptan nasıl bir eğitim almayı seçerdiniz ?
Ancak önce kurallara geçelim.Bazı sebeplerden ötürü bu kurallara göre değerlendirmenizi yapın.Herkesin direk olarak çok güçlü isimleri söylememesi için.
KURALLAR :
1 - Usopp'un ilk halinden bile zayıfsınız korkak değilsiniz ama cesur da değilsiniz.Evrendeki en zayıf sıradan vatandaş gibi olacaksınız.
2 - Haki özelliğini zorladığınızda açabilirsiniz ancak sadece bir çeşidini.H.haki söz konusu değil.B.haki varsa bardak kadar çıkar sizden gözlem açabilirsen de en alt seviyede.Yani Coby gibi özel bir durum söz konusu değil.
3 - Meyve yok.Ne geçmişte ne de gelecekte yiyebilirsiniz.O kadar şanssızsınız kader yüzünüze gülmüyor.Buna yapayı gerçeği dahil.
Kısacası kısıtlı imkanlara sahipsiniz çapınız belli ulaşacağınız seviye belli ama güçlenmelisiniz.10x güç limitiniz olsa bile bunu nasıl ve ne tarzda kullanmanız gerektiğinin çok önemli olduğunu düşünüyorsunuz evren içindeki dövüşlerde tam verim alabilmek için.
Her eğitimin farklı bir avantajı var.İvankov ile uçabilme ihtimalin olabilir,bilginler ile havayı manipule edebilirsin gibi vs...
1 - Rayleigh - Ray'in standart eğitimi gördüğümüz tek örnek.
2 - Mihawk - Mihawk'ın kılıç ustası eğitimi.
3 - İvankov - Yemek tarifi ve koşmaya dayalı eğitim.
4 - Hava bilginlerinin verdiği eğitim.
5 - Heracles'in zorlu yaşam eğitimi.
6 - Standart Cp örgütü eğitimi.
7 - Doflamingo Ailesi'nin eğitimleri.
8 - Zeff'in tekme eğitimi.
9 - Kyros - Gladyatör eğitimi.
10 - Garp'ın denizcilik eğitimi.
11 - Dragon - Ejder teknikleri eğitimi.
12 - Hack - Balıkadam karatesi eğitimi.
Son düzenleme: