Shanks meyvesiz çıkarsa ki çıkmalı.Her tür hakide zirve, B.H da zirveyi yonkoular ile paylaşır diye düşünüyorum.Shanks'tan H. Haki şov bekliyorduk, K. Haki'yi işin içine kattın.
Shanks meyvesiz çıkarsa ki çıkmalı.Her tür hakide zirve, B.H da zirveyi yonkoular ile paylaşır diye düşünüyorum.Shanks'tan H. Haki şov bekliyorduk, K. Haki'yi işin içine kattın.
K.haki Ray gibi tarihin en iyilerinden biri olacaktır.Adam daha Wb sake kabını parmaklarında gezdirirken pozisyonununu değiştiriyordu.Çok aşırı tetikte birisi Shanks.Bence bu zamana kadar o şekilde basamakları tırmanmış.Yoksa ezik zamanlarında harcarlardı elbet bu adamı.Shanks'tan H. Haki şov bekliyorduk, K. Haki'yi işin içine kattın.
Ben öyle adamı yenemez kimse derim.Shanks meyvesiz çıkarsa ki çıkmalı.Her tür hakide zirve, B.H da zirveyi yonkoular ile paylaşır diye düşünüyorum.
Ne güzel olur : ))Aslında sonradan düşündüm de Shanks geleceği gördü.Ama önceden dediğim gibi çok uzak kk olduğu geleceği değil.Kolu verdikten sonra Luffy'nin söyleyeceklerini gördü ve kolu vermeye karar verdi.Katakuri'nin aksine alternatif gelecekleri de görüyor olabilir.
Bence denize açıldığı dönemde de güçlüydü Brook'un kulağına gitmemiştir.Bu konuda kıstas yapabileceğimiz tek kisi Roger. O da 52 yil önce çaylakmis. 25 yıl once falan da KK olmus. Yani KK bu kadar hızlı davranamamış, Shanks'in 10 yıl civarında buralara gelmesi mümkün ama bana olası gelmiyor. O balı, o kıyağı anca Luffy'e gecer Oda bence.
K.haki Ray gibi tarihin en iyilerinden biri olacaktır.Adam daha Wb sake kabını parmaklarında gezdirirken pozisyonununu değiştiriyordu.Çok aşırı tetikte birisi Shanks.Bence bu zamana kadar o şekilde basamakları tırmanmış.Yoksa ezik zamanlarında harcarlardı elbet bu adamı.
İki meyveli teach'i de kimse yenemez o zaman.Ben öyle adamı yenemez kimse derim.
Bilemeyiz.İki meyveli teach'i de kimse yenemez o zaman.
Shanks'ı Teach gömcek zaten sıkıntı olmaz.
Yenerler yani bir şekilde onu diyorum.Bilemeyiz.
Animedekinden hatırladığını mı söyledin emin olamadım da yana sıyrılıyor.