Şöyle söyleyeyim dediklerinin çoğu konuyu başka yöne çekme amaçlı yorumlar. Ben kimsenin yorumunu eleştirmedim. E. Odayı sevmiyorum sadece saygı duyarım çünkü kendisini tanımıyorum. Mükemmelliyetci kelimesi genel deneyim ve yorumlar sonucu edindiğim bir düşüncemdir yani e.odayı eleştirenlere laf söylemekle alakası yok. E.odayı taşlama konusuna yazmamın nedeni ise amanedenle konuşuyor olmamdı. Senden daha kaliteli yorumlar beklerdim boş boş konuşuyorsun diyip birini geçiştirmek çok kolay madem boş konuşuyorum bu sinir ve hararet neden ? Son olarak ben ne kimseye laf attım ne eleştirdim genel düşüncemi yazdım. Sen okuyup alındıysan ve sinirlendiysen o senin problemin.Bunun tahminle falan alakası yok.Sırf laf sokmak için yazdığın bir cümle bu.Bunu anlatmaya çalışıyorum.Öyle bir şey olsa merak etme senden fazla överdik.
Ve sırf kendi düşüncelerine uymuyor diye karşı tarafa boş boş atılan bir laf daha.Seriyi uzatıyor dememizin vs. mükemmelliyetçilikle ne alakası var ? Bu arada seni ikna etmeye çalıştığımı nerden çıkardın ?
Sorun yoksa niye ''Oda Taşlama'' başlığına gelip adamı eleştiriyoz diye laf atmaya çalışıyon ? Övceksen onun başlığı var git orda sabaha kadar öv.Sorun yok diyorsun geliyorsun boş boş laf atıyon.
Evet naptığını bilmiyorum doğru.Ama adam uzun bir süredir 3-4 bölümde ara verip duruyor.Dediğin durumlar olmuş olabilir ama bu kadar uzun süre bunun devam etmesi Oda'nın da biraz keyfine bakıyor bence.Manga satışları zaten iyi diye Jump ona biraz kıyak geçiyor diye bir şey okumuştum.Ne kadar doğrudur bilmem ama adam bana göre keyfine ara veriyor ve okuduğum röportajlarından da egolu bir adam olduğunu düşünüyorum.O 4 sene hangi 4 sene ? İlk çıktığı zamanlarsa,serinin zirveye çıktığı zamanlar değilse vermez tabii.Eğer gerçekten ilk çıktığı zamanlarsa benim dediğim yere geliriz zaten.Seri zirveye çıkınca adam rahatladı hepten kafasına göre ara veriyor demektir.Ha sonradan seri yükselmeye başladıktan sonra ara verdiyse bilemem ama dediğim gibi uzun bir süredir adam 3-4 bölümde 1 ara verip duruyor.
Yorumunu okuyunca direk sinirlendim diyelim.''E.Oda Taşlama'' başlığında sen ne hakla gelip bizim düşüncelerimizi eleştiriyon ? Bak yine yazıyorum.Beğeniyorsan onun başlığı var zaten.Herkesin kendi düşüncesi var.Sırf sevdiğin bir eserin eleştirilmesini kaldıramıyorsun diye sen gelip laf atamazsın.Orası Oda'yı taşlama başlığı.Seriyi tartışacağımız ''Genel Tartışma'' değil.
Bir yandanda seni anlamaya çalışıyorum sana haksızlık ettiğimi düşüniyorsun ve E.odayı taşlayanları eleştirdiğimi ama öyle bir şey yok için rahat olsun bunu sadece bir yanlış anlaşılma olarak görüyorum. Bu konunun laf atışmasına dönmesini istemiyorum hatta gerektiği kadar kısa tutalım bu tartışmayı gerekirse.