Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

@Ölüm cerrahı @Hannibal Barca

İzlemediyseniz bunu tavsiye ederim. Anlatım yönünden epey kaliteli bir video.

İzlemiştim bunu güzel bir videoydu
İzlemiştim kısa ve öz baya iyi bir videoydu. İngilizcesi iyi olanlara ve konunun meraklılarına historymarche nin Hannibal serisini önerebilirim. Çok detaylı ve uzun anlatıyor 20 bölüm falandı galiba şuanda ve hala devam eden bir seri.
Vakit bulduğum gibi izlemeye başlayacağım

Okul biteli 5 yıl oldu, bu kadar süre sonra ilk kez metroya bindim İstanbul'da. Yahu doğru düzgün yolcusu dahi olmayan Kirazlı - Yenikapı metrosu peş peşe *bomboş en az 3 tane gelirken, Yenikapı - Havalimanı metrosu için 10ar dakika beklemek gerekiyor ve geldiğinde de yoğunluktan binemiyorsun. En çok tercih edilen, çok fazla yolcusu olan hattaki metro sayısını azaltıp, doğru düzgün tercih edilmeyen hattaki metro sayısını arttırmak gerçekten de Türkiyedeki zihniyetin özeti. Allah aracı olmayıp her sabah o metro hattını, tramvay hattını veya metrobüs hattını kullananlara yardım etsin valla. Çekilir çile değil. Öğrenciyken farkına varmıyormuşuz amelelikten ama yok binilmez valla. Milletvekillerini, belediye başkan ve çalışanlarını her sabah o metro/metrobüslere bindirmek lazım ki anlasınlar doğru planlama nasıl yapılır.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık