Evet bu anket fikri kafamda daha önce vardı ama toparlayamamıştım.Seride yüzünü gördüğümüz en zeki ismi seçeceğiz.Bu yüzden Vegapunk gibi isimler ankette yok.Seçeneklere geçelim.
1 - Caesar Clown
Yapay meyveler ve shinokuni bilime gerçekten kafa yorduğunu gösteriyor.
2 - Sengoku
Tam bir fikir adamı ( ) olan Sengoku kurduğu stratejilerle beyazsakal korsanlarına zor anlar yaşatmıştır.
3 - Tsuru
Büyük taktisyen lakabıyla anılıyor.Korsanlar hakkında fazlaca bilgisi olan ve onları analiz edebilecek birisi.
4 - Ben Beckmann
Doğu Mavi'deki en zeki kişi.Shanks'a yol gösterici olduğu söyleniyor.
5 - Trafalgar Law
Yeni dünyada kaos çıkartma planı şimdilik yolunda gidiyor.Anlık karar alma becerisine de sahip.
6 - Robin
Arkeolog olmasının yanı sıra bilgi dağarcığından sonuçlara ulaşabilen birisi.
7 - Doflamingo
Yeraltı ağını kurabilmesi ve politik hamleleriyle neler yapabileceğini gösterebilen bir isim.
8 - Enel
Altın çanın yerini keşfetmesi ve lastiğe çözüm bulmasıyla dikkate alınacak bir zekaya sahip.
9 - Lucci
Cp9'un lideri ve analiz yeteneği yüksek bir isim.
10 - Marshall D. Teach
Planlarıyla istediklerini tek tek elde etmeye devam ediyor.Oldukça kurnaz bir isim.
11 - Monkey D. Dragon
Devrimcilerin lideri sistematik bir şekilde ülkeleri düşürmeye devam ediyor.
12 - Sanji
Tayfayı enies lobbyde kurtarmasıyla Mr.Prince neler yapabildiğini gösterdi.
13 - Crocodile
Yaptığı planlarla bir ülkeyi isyana sürükleyen ve neredeyse kontrolü altına alacak olan Crocodile suç konusunda kafası çalışan bir isim.
14 - Kuma
Geleceği öngörüp kendini gemiyi koruyacak şekilde programlatması bile ankette yer alması için yeterli.Tam bir ajan.
15 - Diğer
1 - Caesar Clown
2 - Sengoku
Tam bir fikir adamı ( ) olan Sengoku kurduğu stratejilerle beyazsakal korsanlarına zor anlar yaşatmıştır.
3 - Tsuru
4 - Ben Beckmann
5 - Trafalgar Law
6 - Robin
7 - Doflamingo
Yeraltı ağını kurabilmesi ve politik hamleleriyle neler yapabileceğini gösterebilen bir isim.
8 - Enel
9 - Lucci
10 - Marshall D. Teach
Planlarıyla istediklerini tek tek elde etmeye devam ediyor.Oldukça kurnaz bir isim.
11 - Monkey D. Dragon
12 - Sanji
13 - Crocodile
14 - Kuma
15 - Diğer