kadir †. 7 Şub 2022 #1 Evet, Wano Arc'ı boyunca bekleneni veremeyen, en vasıfsız gördüğünüz kın üyesi için bir anket açmak istedim. Kin'emon Denjiro Kikunojo Raizo Ashura Doji Inuarashi Nekomamushi Kawamatsu
Evet, Wano Arc'ı boyunca bekleneni veremeyen, en vasıfsız gördüğünüz kın üyesi için bir anket açmak istedim. Kin'emon Denjiro Kikunojo Raizo Ashura Doji Inuarashi Nekomamushi Kawamatsu
Dattebayo..! 7 Şub 2022 #4 Aslında böyle düşünmüyorum ama hepsi vasıfsız seçeneği tam gelişine güzel yapıştırmalık duruyor ankette. Dayanamadım. Keşke ölselerdi serinin ırzına geçilen arcın baş ırgatlarının kefareti derdik buna.
Aslında böyle düşünmüyorum ama hepsi vasıfsız seçeneği tam gelişine güzel yapıştırmalık duruyor ankette. Dayanamadım. Keşke ölselerdi serinin ırzına geçilen arcın baş ırgatlarının kefareti derdik buna.
Mcgill 7 Şub 2022 #5 Denjiro ve Kiku'yu severim ama hepsi vasıfsız. O kadar beklentim vardı en güçlüleri anca yc3 seviyesinde.
Denjiro ve Kiku'yu severim ama hepsi vasıfsız. O kadar beklentim vardı en güçlüleri anca yc3 seviyesinde.
kadir †. 7 Şub 2022 #9 Crocus dedi ki: Şuana kadar ne yazikki kawamatsu ile Denjiro. Genişletmek için tıkla ... Kawamatsu'yu kaç bölüm silüet olarak gösterdi. Sebebini çözemedik. Hiçbir özelliği de yok.
Crocus dedi ki: Şuana kadar ne yazikki kawamatsu ile Denjiro. Genişletmek için tıkla ... Kawamatsu'yu kaç bölüm silüet olarak gösterdi. Sebebini çözemedik. Hiçbir özelliği de yok.