Vivre card okusan bilirdin kardeşimYemek falan vermedi, nerede geçiyor o sahne? @Skywalker usta ben yanlış manga mı okudum ya? Kizaru Luffy’e yemek ikram etmiş diyorlar. Bir de aramaki abim şanksa acımış, affetmiş sanırım
Vivre card okusan bilirdin kardeşimYemek falan vermedi, nerede geçiyor o sahne? @Skywalker usta ben yanlış manga mı okudum ya? Kizaru Luffy’e yemek ikram etmiş diyorlar. Bir de aramaki abim şanksa acımış, affetmiş sanırım
Yani güçlendiğini gösteren pek bişeye şahit olmadıkkiÖnemli olan denizlerde ne kadar zaman harcadığın. Oden, rogerla birlikte dolu dolu macera yaşadığını söylüyor. Güçlenmiştir
Mevcut gücü maceraya yeter zaten hadi wb ile savaştı güçlendi diyelim çok farketmez hertürlü kaıdouyu tokatlıyorYani güçlendiğini gösteren pek bişeye şahit olmadıkki
Beyaz çayla siyah çay arasındaki fark kara kılıç ustaları ile beyaz kılıççılar arasındaki fark gibidir.5 milyarlık adamlarla ile 4 milyarlık adamlar arasındaki fark kara kılıç ustaları ile beyaz kılıççılar arasındaki fark gibidir. Buggy'de özel bir güç çıkmazsa Beyazsakal temizler hepsini.
Kizaru niye yardım etti ki? Kârı ne idi o işten? Yardım ettiyse ileride devrimci de olabilir bu @SkywalkerUsta sen gündemi kaçırmışsın, Oda Sbs'de açıkladı Kizaru-Luffy yemek muhabbetini.
Kizaruyla vegapunk yakın arkadaştı.Görev uğruna goroseinin emri altında öldürdü vagapunkı.Luffye ufak bi destek vermesi goroseiye karşı bir intikam olarak algılanabilir.Kizaru niye yardım etti ki? Kârı ne idi o işten? Yardım ettiyse ileride devrimci de olabilir bu @Skywalker
Bence ileride Dragon Başganın büyüklüğünü anlayıp diz çökecek, akainu ile vs atacakKizaruyla vegapunk yakın arkadaştı.Görev uğruna goroseinin emri altında öldürdü vagapunkı.Luffye ufak bi destek vermesi goroseiye karşı bir intikam olarak algılanabilir.
Akainu ile kizaru çiğköfte ayran gibi et tırnak gibi ikili ayrılmazlarBence ileride Dragon Başganın büyüklüğünü anlayıp diz çökecek, akainu ile vs atacak