Erotik
Aksiyon, macera, fantastik.Süper Kahramanlar hangi türe giriyor? Ayrı tür olarak o da olabilirdi.
Zaten en son ne zaman film izledim onu da hatırlamıyorum ama olumsuz anlamda zirveye sanat filmini koyarım. Romantik film bundan evladır. Drama, gerilim, polisiye, savaş tarzı gerçek hayattan derin izler taşıyan işleri severimDuvara Karşı filmini sanat filmleri listesinde görünce o türü aratmayı bıraktım.Sevmediğim türler sevdiklerimden fazla. Demek ki ben film sevmiyorumZaten en son ne zaman film izledim onu da hatırlamıyorum ama olumsuz anlamda zirveye sanat filmini koyarım. Romantik film bundan evladır. Drama, gerilim, polisiye, savaş tarzı gerçek hayattan derin izler taşıyan işleri severim
Neyin sanatsal olduğu tamamen yönetmenin iç dünyasına kalmış bir şey. Ortada tatmin edici bir fikir vardır eminimDuvara Karşı filmini sanat filmleri listesinde görünce o türü aratmayı bıraktım.
Neye göre değerlendirilerek o kategoriye sokulduğunu bilmiyorum ama sayılanlardan bazı filmleri çok sevdim, sanat filmi izlediğimi düşünerek izlemedim onları.
Ben çok sembolik işleri falan dahil ederek öyle dedim hani felsefe falan da oraya giriyorsa iş değişir de ben sanat filmi deyince on bin tane mesaj, gönderme, sembol ıvır zıvır iş geliyor aklıma.Sinema bir hikaye anlatma sanatı olduğu için envai çeşit absürd konuya sahip film var.Neyin sanatsal olduğu tamamen yönetmenin iç dünyasına kalmış bir şey. Ortada tatmin edici bir fikir vardır eminimBen çok sembolik işleri falan dahil ederek öyle dedim hani felsefe falan da oraya giriyorsa iş değişir de ben sanat filmi deyince on bin tane mesaj, gönderme, sembol ıvır zıvır iş geliyor aklıma.