10 sene geçmiş. Artık helal süt emmiş bir köylü kızı bulma zamanı geldi.bu bir itiraf mı.
kadir üzüldüm sana![]()
konu açan kardeşimiz gidip açılsın olur o iş bence.
10 sene geçmiş. Artık helal süt emmiş bir köylü kızı bulma zamanı geldi.bu bir itiraf mı.
kadir üzüldüm sana![]()
konu açan kardeşimiz gidip açılsın olur o iş bence.
Buna madonna-whore kompleksi deniyor. Aşktan, şehvetin koparıldığı perspektifi ziyadesiyle ataerkil buluyorum. Aşk temelde insanı üremeye teşvik etmek adına evrimleşmiş bir duygu hâlbuki.Cinsellik arka planda kalıyor, kendinden-herkesten çok onu düşünüyorsun, onun hakkında en güzel şeylerin olmasını ve mümkünse kendinin de onun yanında olmanı diliyorsun.Başkaları gibi bir değer verme durumu olmuyor, gözünde değerli olan tek şey/kişi o oluyor.Onu görünce nabzın hızlanıyor, aynı ortamda nefes almak bile dolaylı öpücük hissi uyandırıyor falan...Uçuk kaçık bir durum yani anlayacağın.Sık rastlanan bir durum değil ve tamamen istemdışı gerçekleşiyor.
Ben evlendim artik sana buluruz.10 sene geçmiş. Artık helal süt emmiş bir köylü kızı bulma zamanı geldi.
10 yıl önceki mesajı nereden gördün de cevap verdinBuna madonna-whore kompleksi deniyor. Aşktan, şehvetin koparıldığı perspektifi ziyadesiyle ataerkil buluyorum. Aşk temelde insanı üremeye teşvik etmek adına evrimleşmiş bir duygu hâlbuki.