Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] E-Kitap Okuyucu Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Çizgi roman ve manga okumayı seven biriyim ama fiyatlar artık benim için almamın mantıksız olduğu bir seviyeye geldi. Aklıma e-kitap okuyucu alıp buradan manga & çizgi roman okuma fikri geldi.

YouTube'da e-kitap okuyucu ile manga & çizgi roman okunabildiğini gösteren incelemelere rastlıyorum bir süredir. Amazon Kindle, Kobo, Onyxbook ve Pocketbook markaları en popüler olanları. Bir mağazaya gidip Kobo'nun Clara e-kitap okuyucusunu biraz inceledim ama manga ya da çizgi roman yoktu içinde. O yüzden bir fikir sahibi olamadım. Sizlerin arasında herhangi bir markanın e-kitap okuyucusu ile manga & çizgi roman okuyan var mı? Varsa deneymini benimle ve forumla paylaşabilir mi? Bana manga & çizgi roman okumak için e-kitap okuyucu tavsiye eder misiniz?

Not: Daha önce hiç e-kitap okuyucu kullanmadım. Redmi pad pro 12.1 tablet kullanıyorum ama okuma modunda olsam da bir şeyler okumak bir süre sonra gözlerimi yoruyor.

Kullanmadım ama ekitap okuyucular teknolojik olarak direkt normal ekranlardan farklılar. O yüzden göz yoracaklarını çok sanmıyorum. Bir kaç modelin incelemesine bakmıştım eğer not da alırım diyorsan huaweinin matepad paperlarına bakabilirsin. Fiyat konusu nasıldır bilemiyorum ama bunları bir tık tablet gibi de kullanabiliyorsun not alma, ses kaydetme vs

ReadEra benim telefonda da yüklü novel okumuştum. Benimde şu telefon radarımda, yeni tanıtıldı, Amerika fiyatı epey uygun, bizde de benzer seviyelerde gelirse alabilirim. 4 senedir TCL 10 Plus kullanıyorum bu modeli zamanına göre iyiydi ama sonradan çıkan modelleri donanım olarak pek beğenmiyordum. Ama asıl işi panel üretmek olduğu için telefonların, ekranlar iyi oluyor. Onun dışında yine TCL Nxtpaper tabletleri de varmış çok detaylı bilmiyorum ama onlara da bakabilirsin. Hem normal tablet olarak kullanıp hemde daha az göz yorarak kitap okuyabilirsin.

Bu arada çocuklar için manyetik yazı tahtaları olur ya kalemle yazı yazarsın, sonra kolu çekerek temizlenir. E-paper ekranlar da benzer şekilde çalışıyor, elektrikle zıt yüklü siyah beyaz topları aşağı yukarı yer değiştiriyorlar. Ekranda ışık yok bu yüzden göz yormaz.
Bu arada ışık olmadığı için gece yatarken karanlıkta okuyamazsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık