Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Dexter: Original Sin (2024-)

Yayınlayan Kanal: Paramount+ ve Showtime
Sezon Sayısı: 1
IMDb Puanı: 8.2
Türü: Suç, Dram, Gizem
Durumu: Devam ediyor
Baş Roller: Patrick Gibson, Christian Slater, Molly Brown

Dexter: Original Sin, genç Dexter Morgan'ın intikamcı bir seri katile dönüşmesinin temellerini anlatıyor. Yıl 1991, yer Miami. Dexter seri katil olmanın eşiğinde olan bir öğrencidir. Kana susamış dürtüleri artık göz ardı edilemez hale gelince, üvey babası Harry ona ölmeyi hak eden insanları tespit edip öldürmesine yardımcı olacak kuralları öğretir. Miami Metro Polis Departmanı'nın adli tıp bölümünde stajyer olarak işe giren Dexter yakalanmadan düşmanlarını nasıl ortadan kaldıracağını öğrenmeye başlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
aynı dizileri eserleri sündüre sündüre bi daha bi daha yapıyorlar yaratıcılık namına bir şey kalmadı sektörde.

New Blood gibi bir facia beklerken beni ters köşeye yatırdı. Bu kadar iyi bir iş beklemiyordum. Asıl dizide yer alan oyuncuların genç hallerini oynayacak kişileri çok iyi seçmişler, neredeyse hepsi o karakterleri andırıyor. Dizi şaşırtıcı derecede asıl diziye bağlı kalmış. Dexter'ın işlediği ilk cinayet bile aslına uygun şekilde aktarılmış. Yine aynı şekilde Dexter'ın kurbanlarını bayıltırken kullandığı ilacı bulması, cesetleri tekneyle denize atması vs. gibi detayları nasıl keşfettiği güzel işlenmiş. Dexter'ın yakalanmayacağını bilmeme rağmen izlerken ister istemez dizi üzerimde bir gerilim yaratmadı değil. Patrick Gibson genç Dexter olarak iyi iş çıkarmış. Molly Brown da biraz kilolu olmasına rağmen tam bir Debra Morgan olmuş. Dexter sevenleri üzmeyecek bir iş yapılmış, bu seriyi seviyorsanız kaçırmayın derim.

New Blood gibi bir facia beklerken beni ters köşeye yatırdı. Bu kadar iyi bir iş beklemiyordum. Asıl dizide yer alan oyuncuların genç hallerini oynayacak kişileri çok iyi seçmişler, neredeyse hepsi o karakterleri andırıyor. Dizi şaşırtıcı derecede asıl diziye bağlı kalmış. Dexter'ın işlediği ilk cinayet bile aslına uygun şekilde aktarılmış. Yine aynı şekilde Dexter'ın kurbanlarını bayıltırken kullandığı ilacı bulması, cesetleri tekneyle denize atması vs. gibi detayları nasıl keşfettiği güzel işlenmiş. Dexter'ın yakalanmayacağını bilmeme rağmen izlerken ister istemez dizi üzerimde bir gerilim yaratmadı değil. Patrick Gibson genç Dexter olarak iyi iş çıkarmış. Molly Brown da biraz kilolu olmasına rağmen tam bir Debra Morgan olmuş. Dexter sevenleri üzmeyecek bir iş yapılmış, bu seriyi seviyorsanız kaçırmayın derim.
Dexter'ın orijinalinde Brian, Dexter'a "Uzun zamandır seninle tanışmayı bekliyordum" diyordu. Burada ise kafede görüp konuşuyordu. İlk tanışma sahnesini değiştirmişler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık