Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] ChatGPT ve diğer yapay zeka uygulamaları

ChatGPT hakkında düşünceleriniz nedir

• İnsanlık için faydalı olacak

Kullanılan: 54 63.5%
  • İnsanlık için zararlı olacak

Kullanılan: 13 15.3%
  • Korkutucu

Kullanılan: 6 7.1%
  • İlham verici

Kullanılan: 32 37.6%

• Kullanılan toplam oy
    85
Şimdi buradaki arkadaşlar çok film izliyorsun yada kitap okuyorsun diyeceklerde, dikkat ederseniz son yıllarda çok aşırı bir abanma var yapay zekaya. Manuel maliyetlerden dolayı tüm dünyada sektör bu alana abanıyor.Kimse umursamıyacaktır ama şunu diyim belli bir grubun haricinde kalan insanlığın tek bir amacı var oda daha fazla hizmet verecek ürünün üretilmesi, üretimi kim yapacak?, günümüzde nispeten yarı yarıyadan az bi miktar farkla robotlar ;(yapay zekalar, ve hazır yazılmış algoritmalar) peki insanlar neden hala iş dünyasında aktifler çünkü robotik ve yapay zeka alanındaki maliyetler insanın harcadığı maliyetin hala çok üzerinde.Peki şunu sorun bir gün bu maliyetler insandan daha düşük seviyeye gelince ne olacak?. İnsanlık sadece yatırımcılar tarafında şekillenen bir taraf küçük grupta kalan normal toplum kolaylıkla gözden çıkarıp harcanabiliyor, çünki manipilasyonu çok kolay varlıklarız.

Var olsun. Kendime kelime oyunları kodlatıyorum, kodu colab'e atıp istediğim oyunu oynuyorum. 55 yaşındaki fatsalı bir bakkal olmasını istiyorum ve ticaret üzerine konuşalım diyorum konuşuyoruz. Sciences Po mezunu bir komünist ol diyorum bana kitaplar paperlar öner diyorum takır takır öneriyor. Kalori hedefli bir diyet programı çıkar diyorum çıkarıyor. Aslanım benim her işime koşuyor.

Bir ev dekorasyon şirketi kuruyorum. Tasarımlar için inanılmaz yardımcı oluyor. Pazar araştırmasına el atıyor. Kumaş,renk,dekor,hikaye gibi konularda da yardımcı oluyor. Allah razı olsun xd

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık