Sen de yarışmaya gireydin ((@Jacques En azından bir ilk 10'a girseydin.
Sen de yarışmaya gireydin ((@Jacques En azından bir ilk 10'a girseydin.
Seninki daha iyi olur benimkine katılım 32 oldu, :/ sonradan çözenlerle 80'lerdeBir yarışmada ben düzenleyeyim diyorum bol ödüllü ilk 5'e ödül. Shiki kankanınki gibi zorda değil çoktan seçmeli
Tamam bu ay içi herkesin müsait olduğu bir zamanda yapıcam. Sınav kolay olacak ama şartları ygs'ye eşit güzel ödüller düsünüyorum amaSeninki daha iyi olur benimkine katılım 32 oldu, :/ sonradan çözenlerle 80'lerde
1.'ye üyeliği devretTamam bu ay içi herkesin müsait olduğu bir zamanda yapıcam. Sınav kolay olacak ama şartları ygs'ye eşit güzel ödüller düsünüyorum ama
Teşekkür ederim. Pek zaman bulamıyorum zaten ikinciye girer miyim bilinmez Hem gençlere biraz şans vermek gerekXİyi bari amortiyi tuuturmuşuz nan.
@Waka Sama bir kıyak geçersin artık.
2. yarışmada ezeli rakibim olabilirsin.Terikler.
@Shiki Benim yazılı puanı kaç? Katılsam kaçıncı oluyormuşum ?
Neyse mayıslar bizimdir görüşmek üzere.
The Walking Dead??Negan?
İyice delirdim ya bende. Kendi kendime cevap yazıyorumWataame'den sonra
Ayda 1 olur yani daha erken zor; soru işi beni zorluyor bir de boyuna ödül mü dağıtayım
Gelecek ay ilk 3'e ödül var + sürpriz
O zaman seçimde hile var kendine oy atmışın hükümet yükleniyor sana yorumunuz nedir sayın ana muhalefet ?
Akşam hesaplayıp atarım
@amaneden rövanşa çıkmadan bırakmam diyor amaTeşekkür ederim. Pek zaman bulamıyorum zaten ikinciye girer miyim bilinmez Hem gençlere biraz şans vermek gerek
The Walking Dead??
İyice delirdim ya bende. Kendi kendime cevap yazıyorum
Öyle olmaz
Rüyanda görürsünÖyle olmaz
Ama gerçekten güzel ödüller düşünüyorum akşama taslağı hazırlayayım bakalım. Tabi yardımlarınıda bekliyorum